Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2015 06:47 - Време е Радан и Ицо Коня да изхвърчат! Лилавата перука и бандата му протестъри ще пробват да ги спасят. Това е отчаян ход на "реформаторите"
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1020 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 22.07.2015 06:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Протестна мрежа" на кръга "Капитал" ще плажува край Народното събрание. Пълен цирк, докога тези клоуни ще разиграват държавата?
image

Жегата вкисна бирата на Радан, а мастилото в писалката на Ицо Коня взе, че свърши. Трикът им да “яхнат” съдебната власт и да натирят в ъгъла прокуратурата е на път да се провали. Не трябва да драматизираме ситуацията, защото нищо толкова фатално не се е случило, освен че клетвите и заплахите, отправени срещу посочените от Радан Кънев и Христо Иванов “врагове” на съдебната система, застигнаха самите им автори.

 Лъсна в пълен блясък и най-голямата им лъжа, че реформаторите всъщност са търсили реална съдебна реформа, каквато искат хората. Вече е ясно, че това е било само претекст, за да се осъществи задкулисно настаняване по върховете на съдебната власт на Костовистки и близки до кръга “Капитал” магистрати. 

 Единствено “реформата” на Христо била “автентична”, всичко друго е “имитация”, твърди Кънев и сам на себе си не вярва. Защо обаче не отговори на следните въпроси: като не е съгласен с “имитации”, то какво още правят в правителството министрите, които лично той лансира и крепи? Актуалност набира и друг въпрос: колко още доказателства трябва да бъдат представени, за да стане ясно, че Христо Иванов умишлено е провалил “съдебната реформа” и кого обслужва това?

 Отговорите не са удобни на Радан, защото ще трябва да признае, че хем иска да е във властта, хем иска задкулисно да печели симпатиите на протестърите и да ги използва за изнудване, не толкова на опозицията, а на мандатоносителя ГЕРБ. Партията лилипут на Иван Костов вече десет месеца твори недоразумения и скандали, но никога не поема политическа отговорност за провалите си.

 Всичко обаче е за сметка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който прави и невъзможното, за да осигури баланс и стабилност, а е предаван от най-близките му “партньори”.

 За да прикрият провалите на Радан Кънев и на Христо Иванов, техните кукловоди набързо активираха “Гротескна мрежа”, която решила да спретне един сутрешен плаж край Народното събрание в сряда. Отново познатите “безплатни” протестъри Николай Стайков, търговеца на секс-играчки, неговите черноработници Георги Илиев и брадърчето Пламен Медаров, Лилавата перука Генов и разградската лелка Цона (известна и като Антоанета Цонева).

 Да не пропуснем и Ивет Добромирова, която е кандидат за всички постове в държавата и прокопиевата дружка Саша Безуханова, която много искаше да влиза в политиката, но я отказаха поради непригодност.

 Протестърите ще протестират срещу провалените Радан Кънев и Христо Иванов, така ли? Защото за друго няма какво да се протестира? И сигурен ли е Радан, че всички депутати от Реформаторския блок няма да подкрепят нови конституционни текстове, защото ако не е, по-добре да си замълчи, че накрая съвсем ще стане за резил...

 Най-добре ще е Радан с вкисната бира в ръка и Ицо Коня с томахавката, която уж никога не носел, да отидат и те утре на плажа на жълтите павета и така да сложат логичен край на кратките си политически кариери.

Жигулата Радан катастрофира тежко! Остана му само един изход...
image

"Оттеглям се, ако предложенията ни не минат". Това тържествено обещание даде само преди 30 часа Радан Кънев.

 Преди минути стана ясно, че инатът на Радан е в основата на НЕсъгласието между водещите политически сили за промените в съдебната власт.

 „Провалът на конституционната реформа значи и провал на съдебната реформа. Ако това се случи, няма да загуби никой друг толкова много, колкото държавата", заяви министър-председателят Борисов. И посочи, че това крие след себе си още една последица - изоставането на България от Румъния за Шенген.

 Именно българската държава е най-големият губещ от участието на Реформаторския блок във властта!

 Личното участие на Радан в коалицията тлъска държавата към гибел.

 И съдебната, и здравната реформи се провалят със страшна сила!

 И този провал бе предопределен!

 От самото начало Радан започна да плете интриги, вместо да търси съгласие!

 Доведе румънското менте Маковей, развя мантрата за задкулисни отношения между ГЕРБ и ДПС, а протежето му Христо Иванов не се посвени да заговорничи с чужди политици, за да прокара абсурдните поправки за съдебната власт.

 Наложи се Бойко лично да запретне ръкави и да извади Радан от блатото на интригите, за да го тласне към консенсуса.

 Разумното поведение на Радан продължи един уикенд.

 И днес жигулата му катастрофира тежко. Сега той може да застане до смачканите й ламарини, да си пусне радиото и да чуе думите на Местан - "Предложенията на ДПС водят до ускоряване на съдебната реформа".

 Сега единствения изход на Радан е да слезе от жигулата, за да даде възможност на останалите политици да изпреварят Румъния и да продължат по магистралата за Шенген.

ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА НАСТЪПИ! Бойко вкарва лакомата жигула Радан в магистрала "Тракия"!




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1306466
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930