Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 11:04 - ПОГНУСА:НЕ ОСТАНА „БЕЗПРИСТРАСТЕН СЪД“, ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ. ДА СЪЗДАДАТ ВСЦ – ВЪРХОВЕН СЪД ЗА ЦЕЦО НАГЛЕЦО
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1319 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 04.07.2015 10:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageЦитат на деня: Лозан Панов, шеф на ВКС: Когато Цветанов беше вътрешен министър, България се беше превърнала в Биг Брадър

imageБогомил Бонев, бивш вътрешен министър:
Жалко! Така, особено след мотивите на ВКС, няма вече инстанция, която да гледа делото на Цветанов за престъпление срещу правосъдието.
Не остана “безпристрастен съд”, да му се не види.

imageЯвор Дачков:
Писна ми от тези театрални дейци. Никакви юристи не са това. Позьори и слугинаж. Не мога да ги трая – нито тия от страната на пеевски, нито протежетата на прокопиев и америка за българия. Вторите са ми малко по-голям потрес, защото са с претенции, селяндури без достойнство.
На края специално за Цветанов да създадат и специализиран съд ВСЦ – Върховен съд за Цецо. Бутафорковци без достойнство. Прав беше Филчев да ги нарича лелки с паза
рски торби. Да се закрие съдебната власт в България. Само изнервя хората.

„СЪДИЙКАТА, ОПРЕДЕЛЕНА ЗА ДЕЛОТО „ЦВЕТАНОВ“, СЕСТРА НА СЪДИЙКА – ОПРАВДАЛА ЦВЕТАНОВ!:
Надежда Трифонова – Велева, която във вторник публично бе определена за съдия-докладчик по делото за престъпление срещу правосъдието срещу зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов, върнато в петък от Върховния касационен съд (ВКС) на втора инстанция, се оказа сестра на съдийка, оправдала политика по обвинение в клевета.
Става въпрос за пловдивската съдия Екатерина Роглекова, която през октомври 2012 г. оправда Цветанов по делото за клевета, заведено срещу него от бившия председател на Съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова.
За да сте спокойни и да не се притеснявате повече, че невинният ще бъде осъден, да знаете само, че днес „случайно“ делото беше разпределено на състав, в който има един съдия, написал особено мнение, че онзи с тефтерчето бил невинен също. Така че, пийте си осигуровките и си го преместете в другия крачол.“,СЪДИЯ НАДЕЖДА ТРИФОНОВА СИ НАПРАВИ ОТВОД ПО ДЕЛОТО „ЦВЕТАНОВ“.

Номерът „Цветанов-НЕВИНЕН“ не мина на „първо четене“. ГЕРБ-машината да се пробва на второ…

Така ли ще я караме, дами и господа съдии, прокурори и политически лица? Ами, ако „Афера“ не бе публикувала, щеше ли, ама съвсем случайно разпределената сестра-съдийка по делото „Цветанов-НЕВИНЕН“ да си даде отвод? /Бележка на АФЕРА: И защо, аджеба, не си направи отвод още в началото при самото „случайно разпределение“, ами трябваше първо да я осветим, че скорострелно да хукне да се отвежда, а слугинските медии – едни изобщо да мълчат по скандала, а други  пък още по-слугински да пишат, че ах, ох, ех, тя се отвела самичка, „осенена“ самичка едва ли не от „прозрение“, че имала сестра?!/ Пишете и споделяйте за нередностите в държавоподобието. Само това ни е останало.
image  image
В 16,23 АФЕРА написа, че съдията определена по делото „Цветанов“ Надежда Трифонова е сестра на съдийка, която е оправдала Цветан Цветанов по дело за клевета.
40 минути след публикацията на АФЕРА Надежда Трифонова обяви, че си прави отвод по делото. Мотивът на Трифонова бил това, което написа Валери Тарандов в АФЕРА – че тя е сестра на съдия Екатерина Роглекова, която оправда Цветанов по дело за клевета, заведено от бившия шеф на съюза на съдиите Мирослава Тодорова.
„Както по време на процеса, така и след това, се правиха изключително негативни коментари и безпочвени инсинуации за обективността при разглеждането на това дело, за безпристрастността на съда, неоснователно се внушаваше политическа намеса. Широките публични коментари, носещи по-голямата си част негативен смисъл. Нападките към сестра ми и отправените обвинения в пристрастност, ме поставиха в твърде неприятна ситуация, провокирала въпроси от страна на колеги и близки“, написала в мотивите си съдия Трифонова.

Надежда Трифонова – Велева, която във вторник публично бе определена за съдия-докладчик по делото за престъпление срещу правосъдието срещу зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов, върнато в петък от Върховния касационен съд (ВКС) на втора инстанция, се оказа сестра на съдийка, оправдала политика по обвинение в клевета.

 Става въпрос за пловдивската съдия Екатерина Роглекова, която през октомври 2012 г. оправда Цветанов по делото за клевета, заведено срещу него от бившия председател на Съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова.
За да сте спокойни и да не се притеснявате повече, че невинният ще бъде осъден, да знаете само, че днес „случайно“ делото беше разпределено на състав, в който има един съдия, написал особено мнение, че онзи с тефтерчето бил невинен също. Така че, пийте си осигуровките и си го преместете в другия крачол.
„В тая държава само Цветанов има тъща и права. Няма такава пародия!
  Съдът оправда Цветан Цветанов по делото за подслушването

ВКС отмени осъдителната присъда на Цветанов КАК СЕ ПРАВЯТ „СГЛОБЕНИ“ „ПИКОВИ“ АКЦИИ НА ПРОКУРАТУРА И БОРИСОВ В СИЕ

imageПоради фундаменталния характер на дописка, която показва как главен прокурор и премиер, които всяка сряда се стиковат на оперативка, си има достоен „говорител“, я препечатваме. В нея изумително е написано, че „към момента магистратите все още сглобяват пъзела на престъпните им действия“. „Сглобяването“ е подгрято предварително с подобаващо медийно фанфарене на Бащицата на родината Бойко Методиев Борисов. Учете се как се прави „журналистика“ и не се чудете на кого Цацаров пише поздравителни писма, и защо:

САМО в ПИК! ГЪРМИ ЖЕСТОКА БОМБА в ДЪРЖАВАТА! Трима знакови играчи в контрабандата с петрол на мушката на прокуратурата!
Автор: Ивайло Крачунов
Дата
09:48 | 23.06.2015 
Трима изключително известни играчи в контрабандата с петрол и петролни продукти съвсем скоро ще се превърнат в клиенти на прокуратурата, научи ПИК от два независими източника.
Имената на аферистите са изключително популярни в държавата и се свързват със сенчест бизнес. Към момента магистратите все още сглобяват пъзела на престъпните им действия, които са довели до ощетяване на държавната хазна с десетки милиони левове от невнасяне на ДДС и акцизи.
Медията ни научи, че основен дял за разобличаването на трите персони са изиграли показанията на важни свидетели, които са разкрили схемата им на действие.
Премиерът Борисов и правителството са си поставили като един от ключовите приоритети – нанасяне на мощен удар срещу контрабандата. В момента текат десетки данъчни ревизии на предприятия, фирми и частни лица.
„Накрая ще изгорят и доста известни хора в обществото. Хубаво е, че във всяка група, която сме задържали досега, има данъчен или митничар. Те за радост споделят обилно“, заяви вчера министър председателят
„Хората, които се занимават с контрабанда, работят срещу нас. Корупцията и контрабандата са едно и също, няма по-лесни пари от тези, които влизат в контрабандата, защото са 100% черни. Там са най-лесните пари. Над 1,109 млрд. лева миналата година са отишли при контрабандистите. Тези хора работят срещу нас”, категоричен е Борисов.
Очаква се в близките дни прокуратурата да премине към конкретни реализации.“




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1306154
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930