Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2015 07:21 - По-страшен он СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1545 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 14.06.2015 11:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Христо Иванов няма и един работен ден. Некомпетентен е. Плевнелиев го спусна с парашут. Абсурдно е той да прави съдебната реформа.
Г-н премиер, г-да управляващи, царят е гол. Каза ви го и Близнашки. Христо Иванов е самозванец, реформата му е менте. Ще оставите ли хранениците на Сорос да съсипят България?
Ичо министъра освен,че не е влизал в съдебна зала,но той не знае как се правят справки по дела,не знае къде е деловодството на съда,той не познава нищо от делата-наказателни,граждански,административни.Той е като партиен секретар,спуснат от високо място да надзирава.А може би нарочно е турен там,за да провали съдебната реформа.Произхожда от комунистическо семейство,майка му е била цензор в издателство по времето на соца,баща му-на задгранична работа.Баба му е рускиня,дълго време министърчето се е препитавал като е писал антрифиленца на религиозни теми.И сега изведнъж-министър на правосъдието?!...Нерде Ямбол,нерде Стамбул.Така навремето-щом Партията каже-изпращат те,където трябва.
image

 Самата реформа също е абсурдна, недомислена, вредна дори. Най-вредна е идеята парламентът да назначава главния прокурор – това е опит за подчиняване на прокуратурата от политиците.
image

 Христо Иванов се мъчи да яхне съдебната власт по Иван-Костовски маниер…
Иванов не е никакъв правист, това го знаят колегите му от Юридическия. Винаги е бил кариерист. Това че няма нито едно дело, е точно така. Нагаждал се е според посоката на вятъра.
“ Деформатори “: Рамадан Кънев обвини Близнашки в подмазвачество

 Всичко това не го казваме аз, Сашо Симов, Блъсков, Волгин или някой друг „рубладжия”, слуга на модела „Кой”, враг на „Протестна мрежа” и Моника Маковей и изобщо – на умните, талантливите и интелигентните.

 Всичко това го казва техният човек, техният служебен премиер Близнашки. Който скачаше с тях на площада и после осребри уличната си кариера с министър-председателския пост. А кой пък е Близашки? Ортодоксален комунист, син и внук на отявлени комуниситчески терористи, дето им викали партизани, изверги и убийци! Получил от комунистическата партия всичко, което е поискал, израсъл кариерно благодарение на нея и на акитвните борци в сеемйството си! Само че, решил да се маскира на ГЕРБаджия и да служи известно време на ГЕРБаджийската групировка! Със същата цел, разбира си - да запази статуквото в прогизналата от корупция и сарайска помия съдебна система, яхната много здраво от агент Сава и "кадрите" му там! Така че, Близашки пищи на умряло не от загриженост за нея, а защото знае, че при една успешна реформа неговите хора, тоест - хората на ДПС, ще бъдат изметени! Там го стяга чепикът Близашки, който се прави на професионалист! И когото едно друго комунистическо отроче - смешният президент Плевнелиев, ни натрапи за служебен премиер! Което беше срам и позор и за пореден път показа истинския образ на ГЕРБаджиите - че са и си остават БОСТАНджии!
ИДИОТСКИ ПИАР! БОРИСОВ ЩЯЛ „КАРМИЧНО ДА СЕ РАЗПЛАТИ С ВРАГОВЕТЕ СИ“
image
Ударът идва от „свой”. Ами сега?

 Какво още е нужно, за да проумеят от ГЕРБ, че царят е гол?

 Че лишеният от адвокатски права Христо Иванов е президентска кукла на конци, самозванец, дилетант, меко казано? Че е истинско престъпление да му се гласува правото да предлага съдебна реформа? Че е чиста йезуитщина и гавра с юриспруденцията именно той да председателства ВСС, да раздава оценки за съдии, прокурори и следователи, да се пъчи в гърдите, че ще променя конституцията?
ДА ВИ ЕМ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И БЕЗРОДНИЦИ! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!

 Знаят ли уважаемите управляващи от коалиционния кабинет, че тяхното „острие” Иванов не е влизал в съдебна зала като упълномощена страна? Че не се е явявал като адвокат по нито едно, подчертаваме НИТО ЕДНО ДЕЛО?

 Как ще променяме тази държава – с бутафорковци ли? С платени храненици на Сорос и „Америка за България”, чиято основна грижа е да уредят „гражданския сектор” с контрол над властта в правосъдието?

 Колко още от блестящите юридически умове на България трябва да се произнесат, че реформата на Христо Иванов е недоносче? Казаха го проф. Огнян Герджиков, Даниел Вълчев, Георги Марков, каза го омбудсманът Константин Пенчев, сега го казва и "техният човек" проф. Близнашки, признат специалист и преподавател по конституционно право.

 Чие мнение още е нужно, за да се освести правителството?

 Каква е цената за абсурдната подкрепа към ментето Иванов и самодейните му попълзновения към върховете на Темида? Коалиционният мир?

 Благодарим за такава цена. Съдбата на държавата ни е по-скъпа от съдбата на кабинета.

И още:
ВМЕСТО ДА РЪСЯТ ЗАХАР, ЧЕНГЕТАТА ДА ИЗТРЪСКАТ РУШВЕТНИТЕ КИНТИ ОТ ДЖОБОВЕТЕ!
image

„ОПИТ ЗА АТЕНТАТ“ – В ТЪПИТЕ ВИ БОКО-ПЕЕВСКИ-КРАЛЕВИ ТИКВИ!

КРАЛЕВ – ДЕБЕЛОВРАТИЯТ „МАНЕКЕН“

image





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1305604
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930