Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 07:34 - КОЛКО ПЪТИ НА ДЕН ЛЪЖЕ БОРИСОВ? ИЗЛИШЕН ВЪПРОС.
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1461 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 12.03.2015 12:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

imageПриемам предложението като оказана ми голяма чест от премиера Бойко Борисов„, заявява пред struma.com бившият директор на ОД на МВР Благоевград комисар Георги Костов, който бе назначен за главен секретар на МВР. В същото време премиерът Бойко Методиев Борисов в парламента изрече, че Румяна Бъчварова щяла сама да си избере главния секретар на МВР.
image

Не, че сме му повярвали, но е добре да бъде отбелязано за пореден път по колко пъти лъже на ден лицето Бойко Методиев Борисов. Защото Костов ще си изкълчи езика да благодари за „честта“ не на Румяна Бъчварова, а на Борисов.
image
Не, че има някакво особено значение, че Борисов е и излъгал и този път, но и ние като него „броим реколтата“, дето той пък я „пазел“ по Възродителния процес.
image
И още:

1. РЕФОРМАТОРСКА ВОЙНА! ВИЖТЕ КАК ГАЗЯТ ЗАКОНИТЕ ЗА ДА СИ НАМЕСТЯТ ШУРОЛИНКИТЕ.

image
2.БЪЧВАРОВА ДА РАЗСЛЕДВА БОЙКО БОРИСОВ & ПАШАТА КАК „ДРЪПНА“ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. И СРЕЩУ „КОЛКО“.

imageКогато дръпнахме хората от протеста, на улицата останаха 100 души.“, изрече премиерът Бойко Методиев Борисов. Моментално главният прокурор Сотир Цацаров трябва да се задейства, а новият вътрешен министър – примадоната Румяна Бъчварова да разследва като как се „дърпат“ протестиращи. Тъй като каканижейки обеща, че щяла да се съсредоточи и в купуването на гласове.

Защото за да се „дърпат“ протестиращи, значи са „пуснати“ от лицето Бойко Методиев Борисов и партия ГЕРБ. А за да са пуснати – ставало ли е това срещу кинти и срещу колко. Пашата има ли взимане – даване с „дърпането“ и „пускането“?
image
Понеже новият вътрешен министър – примадоната Румяна Бъчварова рече, че щяла да внася „политики“ в МВР и „успокоение“, хайде сега, нека да разследва СОБСТВЕНИЯ СИ ЛИДЕР И ШЕФ СРЕЩУ КОЛКО „ПУСКА“ И „ДЪРПА“ ПРОТЕСТИРАЩИ.

3.АКО НЯКОЙ СИ ИГРАЕ С ОГЪНЯ, ТОВА Е БОЙКО БОРИСОВ. АХМЕД ДОГАН ПОИСКА „РЕСТО“ – Б.Б. ДА БЪДЕ РАЗОЛИЧЕН КАТО ЛИДЕР, КОЙТО НЕ СИ КОНТРОЛИРА КОАЛИЦИЯТА. imageБорисов върти старата плоча за гушкането с ДПС, размахвайки „етническата карта“. Лъже за протестиращите!
Медийните папагали заграчиха като прегладнели гарвани. Премиерът Бойко Борисов изразил тревога от парламентарната трибуна за опасност от граждански конфликт на етническа основа. За КОЙ път прави Борисов това? „Ако към местните избори се върви в тази посока, няма да се разминем с етнически конфликт.“, заяви премиерът, гледайки към депутатите от управляващото мнозинство. Б.Б. даже редна патетично, че нямало да бъде в управление, което ще бъде изправено пред 50 000 души на ДПС пред джамията.

Прочетете  цялата дтатия ТУК.

4.ОКАЗА СЕ, ЧЕ ПРОТЕСТЪРИТЕ БИЛИ НА БОЙКО ХОРА: „КОГАТО ДРЪПНАХМЕ ХОРАТА ОТ ПРОТЕСТА, НА УЛИЦАТА ОСТАНАХА 100 ДУШИ“

imageБойко Борисов в парламента по повод протестърската истерия през лятото на 2013: „Когато дръпнахме хората от протеста, на улицата останаха 100 души.“.

Искам сега да чуя всички онези, които дълго ме убеждаваха как на „улицата била енергията на автентичното гражданско общество, умните и красиви българи“. Оказва се, че били на Бойко хората.

5.БЪЧВАРОВА БИЛА ГАНДИ ИЛИ ТАЧЪР, ЩЕ ПОВЪРНА…БОРИСОВ „ПАЗЕЛ РЕКОЛТАТА“

imageЕ, честито ви нов вътрешен министър. Както казва култовият Георги Дренчев: „Бъчварова била Ганди /надяваме се Индира/ или Тачър, ше повърна, а още няма десет.“

Бойко Борисов не пропусна в парламента да подкрепи индиректно ОТНОВО ДПС, ИЗРИЧАЙКИ: „НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕМ БЕЗ ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ“.
Рече го, предричайки, че както си „говорели тук, на майтап“, в парламента де, не отчитали как щяло да има етнически конфликт.
Борисов не пропусна да излъготи каква роля е имал във Възродителния процес, като „пожарникар“ и пак легендира идиотското, че „бях пратен да пазя реколтата“.
image
Да, бе, да, къде е Гестапото и Бригото да кажат истината каква „реколта“ е „пазел“ Борисов по време на Възродителния процес. Борисов гарантирал, че Бъчварова „САМА СИ ИЗБРАЛА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР“. ТОЯ ОТ БАНКЯ СЪВСЕМ НИ ВЗЕ ЗА КРЕТЕНИ. „Какъв „Кой“, какви пет лева, какво има общо ГЕРБ с него?“, изигра театрална роличка Борисов, който е ПЛЪТНО БИЗ БИЗЕ С ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ. Само за КТБ и парите „да ги спасим“, говореше Борисов в парламента. Задачка №1 на „Бостана“. Иншаллах.

Проститутка омаскари Бойко Борисов по държавното радио 



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1305730
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930