Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2015 15:39 - НОВ ВОДЕВИЛ във властта!Скандалният мераклия за кмет на Плевен Георг Спартански: Бойко е тиква-началник, Плевнелиев-пребозало теле
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1320 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 30.10.2015 15:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НОВ ВОДЕВИЛ във властта! Радан изпитва нервите на Бойко, подкрепи мощно скандалния Спартански, който наруга Борисов и Плевнелиев! Г-н премиер, приберете клоуна в цирка!
САМО В ПИК! Скандалният мераклия за кмет на Плевен Георг Спартански: Бойко е тиква-началник, Плевнелиев-пребозало теле
image

ЧАСОВНИЦИТЕ НИ СА СПРЕЛИ: ДОКАТО БОРИСОВ Е ПРЕМИЕР, ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ МАФИЯТА!
Скандалният кандидат-кмет на Плевен Георг Спартански, прочул се към днешна дата единствено с обидите си към премиера и президента, получи неочаквана подкрепа от Радан Кънев.

 "Гледам публикации, които се опитват да създадат интрига между мен и кандидата за кмет на Плевен Георг Спартански, та да споделя:

Идвам от Плевен, където с Георг имахме поредна среща. Подкрепата на РБ и на ДСБ за него е безрезервна вече шест месеца, убеден съм, че той е най-добрият избор за общината.

Нещо повече - Георг е съмишленик, колега и приятел, човек с честност, смелост и енергия, които могат да променят града и да върнат славата му на столица на целия български север.

В неделя ще е много трудно, разчитам на пълната мобилизация на всички десни избиратели, а и на всички, които искат промяна.

Плевен може, Плевен побеждава!", написа Кънев на фейсбук стената на Спартански.

 По този начин Кънев легитимира обидите на Спартански към Борисов и Плевнелиев, който бяха наречени съответно "Началникът-Тиква" и "пребозало теле" (виж в Още по темата).

 Явно това е сладкото отмъщение на Радан към ГЕРБ за изборната катастрофа, която партията-джудже претърпя на кметските избори.

 Ясно е, че Радан и кликата му няма достойнство. Иначе щяха поне да се извинят за черния пиар срещу ГЕРБ.
ИЗХОДЪТ Е ЕДИН – ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ ВОЖДА ВИНЕТУ И ОЯЛАТА СЕ ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА, БОСТАН И ПАРТИЙКИ… БЕЗ МИЛОСТ КЪМ НИКОГО!

 В разгара на кампанията Радан се саморазобличи като посъветва Цветанов да се застреля в краката.

 И понеже няма смелост да се изправи с Борисов, Радан, ползва марионетката си Георг - роля отредена му от неговия господар Иван Костов.

 За всички е ясно, че запазената марка на Костов, Радан и компания е да плетат интриги. Разкриха ги и партньорите им от РБ Кунева и Лукарски. Това е и причината Вили Лилков да получи двойно по-малко подкрепа от общата листа на Реформаторите в София.

 А столицата е огледало на цялата страна.
ИЗМАМАТА 2015
image

ТАКА Е, КОГАТО ТЕ ОБУЧАВАТ АМЕРИКАНСКИ ИНСТРУКТОРИ. ИЛИ ТИ ГЪРМИ В РЪЦЕТЕ ГРАНАТОМЕТА, ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ!
 Г-н премиер, крайно време е да приберете клоуните, които обиждат Вас, а чрез Вас българската държава и избирателите, в цирка. Нека там изнасят жалките си представления.

 Само така ще докажете, че България не е място, където шепа лакоми  недоразумения се гаврят с държавността в името на личните си интереси!
image





Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1297904
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031