Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2015 11:48 - Бойко Борисов се скри като щраус по средата на кризата
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1636 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 18.09.2015 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бойко Борисов ще унищожи България, ако не спре заселването с нелегални имигранти
Балканите кипят, Австрия е на прага на хаоса, Мюнхен е в колапс, убити има в Хърватия и Германия и зад всичко това се крие бежанската вълна. Вълна, за която и през половин уста сенатор Маккейн призна, че седят грешките на американската външна политика.
image

Външно се държи като правителствена информационна агенция и предупреждава българските граждани да не се пътува през почти всички наши съседи. Шенген е мъртъв. Къде е големият генерал, лидер, ученикът на Тато?! Изпокри се и се държи като щраус, който си заравя главата в пясъка. Поза, която изглежда най-умело е овладял от Тато, но и той си намери майстора в лицето на Горбачов. Както се казва номерът минава, един път, втори, че може и трети, но идва някой друг и казва баста. Стига толкова.
image

Бойко Борисов е лидер в кавички. Той бяга, когато трябва да се вземе решение в трудни моменти, крие се зад началниците си. Обича да се радва на народната любов. Той е най-обикновен председател или по точно представител на казионна политическа партия, която се държи като държанка на Меркел и Юнкер у нас. Най-вече слуша какво му казват от Вашингтон.
Здравей, Хитлер! След бежанците дойдоха и вицовете за тях

Дневният ред на политическият елит, ако въобще може да кажем, че имаме такъв, е осъждането на комунизма. Колабирал преди почти 26 години. Бият се с миналото. Така е най-безопасно.
Борисов да приеме бежанци в дома си
image

Най-големият страх на Бойко Борисов е бежанците от Турция да не тръгнат през българската територия и да му разбият цялата схема за изборите, а от тук и дали да се кандидатира за президент или не догодина. Ще го хванат по бели гащи и тук идва обяснението, защо изведнъж видни държавници в кавички си промениха мнението, че трябва армията да се прати на южната граница. Това, извън езика на неолибералната политическа коректност, означава едва ли не затваряне на границата. Все по видно е, че ако не успее да удържи нещата и да стане президент догодина, то в бъдеще това ще бъде немислимо.
Борисов се договаря за прием на повече бежанци срещу положителен доклад от ЕК?

Който иска нелегални имигранти да си ги приема в закритите комплекси на богаташите и техните лакеи, в Банкя или другаде, а не да търси съчувствие и състрадание от изстрадалия български народ, да го обвинява по болшевишки в колективна вина.
Калина Андролова: Европа ще бъде подпалена

Антон Боянов




Гласувай:
14



1. olivie - Пълен разнобой
18.09.2015 13:10
Плювналиев, като върховен главнокомандващ, обяви, че няма да праща армията на южната граница. Само дето Бойко беше забравил да му напомни, че той е върховен главнокомандващ само по време на война.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1298088
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031