Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2015 15:15 - Най-красивият враг на "Ислямска държава" ...
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 2131 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 07.09.2015 15:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Нейното послание е по-силно от всеки смъртоносен снаряд ! Тя е млада, красива и борбена. Провокативна и много истинска. Лъвското момиче, известна като Хелън Лъв. Наричат я още кюрдската Шакира. Само на 26 години, тя вече е в черния списък - "Врагове на Халифата". Нейната глава е оценена, от "Ислямска държава", на над 100 000 долара.
image
Тя е Хелън Абдулла. Кюрдското момиче, родено в Иран по време на войната в Персийския залив. Нейният живот е безкрайна борба за справедливост и равноправие. Родителите й са бивши бойци от Пешмерга. По времето на режима на Саддам Хюсеин, семейството й е обречено на смърт. Намират спасението, когато емигрират във  Финландия.
image

 По повод снимката на малкия Айлян (мъртвото 3-годишно момченце, чието тяло беше изхвърлено от морето), Хели казва с мъка: "Преди години аз също можех да бъда на негово място. Искам тази снимка, на малкия Айлян да ни напомня за загубената човечност, която бързо трябва да си върнем."

Борбата й не спира ...

Хели решава, че трябва да изпрати послание на всички, които не разбират какво се случва със света. Трябва да посочи правилния път на хората, отклонили се от него. През 2015 г. заминава за Ирак и се влива директно в редиците на кюрдските сили „Пешмерга”, докато те водят битка с „Ислямска държава”. С цялата сила и воля, която притежава младата жена, тя облича военните дрехи, взима оръжието и влиза в епицентъра на най-ужасяващия фронт към днешна дата.

image

Така идва идеята за безспорния хит - "Revolution"! В клипа на песента има кадър, в който тя изписва с червилото си „Атака” върху снаряд и го изстрелва срещу ислямистите.

Във видеоклипа заснема истински бойци от Пешмерга, а хората, са реални жертви в живота.

Видеоклипът е заснет само на 3 километра от границата с Халифата. По време на снимките дори има престрелка, но това не пречи на Хели. Тя е твърдо решена е да доведе започнатото до край. Изправя се срещу крайните ислямисти, вдъхва смелост и кураж на всички.

След като клипа става тотален хит и в същото време химн на войната, Хели става най-издирваната жена в света от "Ислямска държава".

Хели споделя, че е виждала потресаващи гледки. Извращения, изнасилвания, обезглавявания, изгаряния ... и всичко това се случва на невинни хора.

В интервю за БТВ, кюрдската Шакира отправя послание към всички хора: "Стотици хиляди бягат, но ние не правим нищо. Искам да кажа на хората, които вземат решенията - вие трябва да дойдете и да ни помогнете да решим проблема. Тогава хората ще спрат да бягат. Толкова много умряха, абсолютно невинни. Призовавам хората, обикновените хора - не обръщайте гръб на тези, които бягат. Дори и вашите лидери да им обръщат гръб, вие не го правете. И те са хората като мен и вас.
image

Хели е добрият пример. В нейно лице хората могат да припознаят силата на войниците и същевременно слабостта на бежанците. Хели е жената - Война с главна буква, Борба, Сила и Смелост.

Тя не е на фронта, но нейното послание е по-силно от всеки смъртоносен снаряд !

 

А надеждата й  ... тя е думите й да стигнат до сърцата на все повече хора, които да се изправят лице в лцие с Ада и да бъдат толкова силни и борбени, колкото е ТЯ.

"Кюрдската Шакира" обяви война на Ислямска държава в клип






Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1297872
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031