Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2015 06:58 - А ти бе, Борисов, къде беше? Как протестира? И срещу какво?
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 07.08.2015 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Къде беше Борисов когато правеха грабенето в енергетиката
 Когато Бойко Борисов задава въпроси, никой не се сеща да му отговори пак с въпроси. А той си го заслужава. След като пита къде сме били, че не сме протестирали по времето на строителството на „Цанков камък“ и „Белене“, е редно първо да даде отговор той къде е бил по същото време.
А къде беше Бойко Борисов, когато се надуваше балонът в енергетиката?
image


Как, аджеба, е протестирал? И срещу какво? Взел да ми повтаря като стар, раздъркан грамофон, че при заем от 1 милиард Орешарски плащал 44 млн. А какво става с тмоите 16 милиарда, с които загроби България, престъпнико?
А така нареченият "независим" ДКВР, назначен личто от теб, начело с мазника Иванчо и той танцува под твойта свирка - престъпници, облечени във власт.
Проектът „Цанков камък“ стартира през 2004 г. Това е същата година, в която с указ на президента Георги Първанов Бойко Борисов е удостоен със званието генерал-лейтенант. За никого обаче не е тайна, че генералските пагони му ги издейства Ахмед Доган! Това са фактите – такива, каквито са! Борисов, ако е искал да бори нередностите в проекта „Цанков камък“, е имал не само възможност, но е бил и длъжен да го прави в качеството си на главен секретар на МВР, какъвто е чак до 19 юли 2005 г. Язовирната стена „Цанков камък“ е завършена напълно в началото на 2010 г. По същото време Борисов вече е премиер на България, избран за такъв на 27 юли 2009 г. И е имал предостатъчно време да реагира по някакъв видим начин срещу същите неправди, за които днес пита нас защо не сме протестирали. Разликата между нас и него обаче е съществена – той е бил властта, а не ние. И той си е затварял очите за „Цанков камък“.

image
Историята на проекта „Белене“ е още по-срамна. Рестартирането на този проект беше обявено през 2002 г. от тогавашния премиер Симеон Сакскобургготски. Същото това правителство на НДСВ назначи за главен секретар на МВР Бойко Борисов. Някой да си спомня в онези години Борисов да е казал и една дума срещу проекта „Белене“ ? Не дума, буква да беше измучал накриво? Колкото за „Цанков камък“ е протестирал, точно толкова му е „бурна“ реакцията и за „Белене“!
АНОНИМНО ЗАПЛАШВАТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, А ФИРМИТЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА РЕПРЕСИИ ОТ ДЪРЖАВАТА, ЗАРАДИ ПРОТЕСТА СРЕЩУ ПОСКЪПВАНЕТО НА ТОКА!

image

Така, играейки си на въпроси без отговори, можем да се въртим в кръг като пумпали до края на света. Жалкото в случая е, че практически всяко питане на Бойко Борисов не цели получаването на адекватен отговор, а натрапва удобни за него самия внушения. Прави го нахално и даже нагло, без грам скрупули. Това, че някой може да се сети и да провери фактите, не го вълнува. Борисов е наясно, че неговите лъжи и манипулации ще бъдат експонирани в медиите многократно повече от истината за някакви си там факти от миналото.
image

После всички се чудят защо политиката била считана за мръсна работа. Ами то е очевадно – защото е мръсна работа!


ПРАВИТЕЛСТВЕНА РЕЦЕПТА : ЧАША ГОЛА ВОДА НИ СПАСЯВА ОТ ГРИЖИТЕ НА Д-Р МОСКОВ
image




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1298058
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031