Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2015 14:57 - НАРИЧАТ НИ "СУВЕРЕН"! ПРОСТАЦИ! НЕ СМЕ СУВЕРЕН. РАЯ СМЕ!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1311 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 29.07.2015 15:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Казахте ли последно "сбогом" на илюзиите си за демокрация? Днешното гласуване на промените в изборния закон означават:
1. Масово гласуване за ДПС и от чужбина.
2. Масово гласуване по команда на работещите за олигарсите.
3. Масова подмяна на гласовете - всеки би могъл да гласва и от мое има, без да ме уведомява.
4. Над 90% избирателна активност. Имитирана.
5. Следващият парламент ще представлява ГЕРБ и ДПС. Останалите продукти на БКП, включително и БСП, ще подсмърчат на жълтите павета.
А президента ни го пуснаха за димна завеса.
image
Хубаво би било някой да му обади на Росен Плевнелиев, кадър на ДКМС, БКП и ДС в каква колосална шашарма го вкараха днес съратниците му от ГЕРБ и ДПС, също продуцирани от БКП и ДС.. Добре би било да знае каква отговорност ще му се търси някога.
Знам, знам, че това създание не е в състояние да проумее как за пореден път го прелъстиха и за пореден път го изоставиха. Всичко това ми напомня един стар филм - "Те вървяха след войниците", ако не греша. Естественият обоз на всяка армия са проститутките.

Може ли някой от ратниците на електронното, дистанционното и машинното гласуване да ми обясни като как например това ще пресече търговията с гласове, ако някой олигарх, да кажем Ковачки или подобен си свика работниците и служителите в деня на изборите и посредством началниците им проконтролира гласуването на компютрите в офисите си? Май гласуването по тоя начин ще бъде напълно по команда. И ще имаме налице една много системна измама.
Или това не е възможно?
image
                                  ЗА ЛЪЖАТА, НАРЕЧЕНА ИЗБОРИ

от Веселин Димитров

"Любак, щом едни избори се правят от тиквата, каквато и техника да измислят той ще си ги направи по негов тертип, т.е. резултатите да му дават възможност да управлява. Нима до сега не е било възможно резултатите да са нормални, ако имаше нормални органи за следене на тяхното провеждане? За какво е цялата борба да се избират членове на ЦИК, на РИК, на ОИК и Секционните комисии. Ами резултатите се решават там. Нима не заснеха как една банда от секционна комисия сменя бюлетините в едно плевенско село, нима не видяхме как се носят чувалите в залата, нима не чухме как се правят избори в Пловдив и т.н. За какво се назначават свои началници в ДАНС и в МВР. Ако тези институция се оставят да работя резултатите ще бъдат отчайващо други за групировката и нейния главатар. Или си мислиш, че американците това не го знаят. Знаят го всички, но никой не смее да се опъне на тиквата, защото следват рекет, изнудване, компромати (нали си представяш, че вече знае всичко за всички, а за себе си е унищожил всичко, поне за сега). Има ли опозиция да зачекне тези въпроси? Няма, защото и те са ги правили по този начин и сега сърбат плодовете на своята природа. Нали си представяш, как по всички възлови места в системата на Информационно обслужване, броящо гласовете, се намират верни хора, които знаят какви да са крайните резултати. Не вярвам ти да си единственият наивник, който да си мисли, че тиквата печели само от любовта на бабите, бизнеса, държавните служители или циганите. Преди време бяха публикувани истински резултати от една агенция или нещо подобно (дали не беше от БАН) и там сганта имаше всичко на всичко 10%. Ето с тези проценти ни управляват. Нима не им достига воля да махнат всички мъртви души, повече от 1,5 млн. българи, и не се ли досещаш защо не го правят? Хайде сети се, за да не ти подсказвам.. И още и още, но не е обект за такъв разговор това място. Просто искам да ти кажа да не се задълбаваш в темата, защото размислите върху нея не са истински. Ако това щеше да промени резултатите тиквата би ли дал съгласие за това (виждаш, че без негово съгласие вече не ходят до тоалетната, а когато някой се опъне на простотиите му (като на т.н. Конституционна реформа) започва да се влачи по стаи и по групи, да заплашва, да търгува, да се прави на обединител и пр. негови простотии. Така, че приятелю, докато тоя човек движи нещата в държавата е по-добре нищо да не се променя, защото тази държава ще стане още по-лоша и нормализирането й при други условия ще стане още по-невъзможно."
image
Какво трябва да си ти, за да пощипваш фамилиарно и просташки една жена на възраст, която жена не ти е никаква. Какво и на кого искаш да покажеш?
Жал ми е за тази жена. Тя си изгубила достойнството някъде назад във времето.
Съжалявам и себе си, че съм принуден да бъда очевидец и свидетел на всичко това.
Мразя себе си, че допускам това да се случва пред очите ми.
Съжалявам другите, които безучастно наблюдават тая чудовищна ескалация на посредствеността и агресивната простащина.

Днес цял ден се подиграват с нас! Наричат ни "суверен"!
Простаци! Не сме суверен.
Рая сме.
imageimage
ПИСМО НА ФЕЙСБУК ДО БОЙКО БОРИСОВ



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1297938
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031