Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2015 06:29 - За ДПС /движението за пари и своеволия/ и турските мекерета ченгено Лютви Мутант , Рамадан Кунев и Цецо Наглецо
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1149 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 24.07.2015 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Позор! Лютви Местан на една маса с Ники Капута, Кака Цонка и "Протестна мрежа"!
Лидерът на ДПС Лютви Местан позорно седна на една маса с активистите на "Протестна мрежа", за да преговарят за съдебната реформа. Това се случи в столичното заведение днес по обяд в заведението "Катедралата", минути след председателския съвет в Народното събрание.
Тарторката на рекетьорската улична група Антоанета Цонева-Кака Цонка побърза да се похвали за милата среща във Фейсбук.
image

На сбирката е бил и Николай Стайков, известен като Ники Капута.

 "Разговор с Местан за квотите в камарите на прокурори и съдии във ВСС, кафе без шекер", гласеше ехидното послание на Кака Цонка.

 Според "Бнюз" Бойко Борисов е звънял на Местан, за да го попита как вървят преговори. С това перверзията в българската политика стана пълна. Ченгето Местан е длъжен да обясни защо преговаря с "Протестна мрежа"!
Двете Българии, играта на ДПС и изборът пред Бойко Борисов
imageimage

 Наемниците на Прокопиев и Костов - политическа партия ли са, че да се преговаря с тях? Защо унижава собствените си депутати, които години наред бяха унижавани от "Протестна мрежа"?

ВИДЯ СЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЕДНА ФАСАДНА ИГРА - ОПОЗИЦИЯ, ВЛАСТ, ПРОТЕСТИ, ВСЪЩНОСТ ВСИЧКИ СИ БЪРКАТ ПО ДУПКИТЕ И СА ЕДНА И СЪЩА МАФИЯА
 Краставите магарета се подушиха през девет баира и се събраха. Ашколсун!
МАШАЛЛА, събраха се! Местан предаде своите, "Протестна мрежа" предаде борците срещу модела # КОЙ. Уйдурма, омерта или перверзия?
image

Вижте как протестърите унизиха Местан насред София, докато той пиеше кафе с тях (видео)
image
ПАТРИОТИЧНО : ДПС (ПФ) подкрепя реформите в Конституцията
БЕЗ ДПС ГЕРБ Е НИЩО. НИЩО!

Това с конституцията е много сериозно нещо и ще направят някаква много голяма гадория. Тия пазарлъци не са случайни. Голямо искане ще да е било, голямо натискане. Само не знам новият законопроект за конституционни изменения, който ще бъде внесен за разглеждане в НС, от Анкара ли е пристигнал директно или е минал през Козяк за творческо оформление?!

Боко се тупа в увисналите си гърди, че след октомври България ще е приета в шенгенската зона. Но, повярвайте ми, след местните избори през октомври, до март може да няма правителство, а есента изборите да бъдат 2 в 1. Това е страхът на властимащите.
Без ДПС ГЕРБ е нищо! НИЩО!
image
De Profundis: Ябълките в правосъдната система са гнили, защото прасетата ги предпочитат такива

Нежното оръжие на ГЕРБ смрази жестоко Радан Кънев!
image

Нежното оръжие на ГЕРБ Десислава Атанасова заби стрела в сърцето на Радан Кънев след последните му задкулисни маневри за съдебната реформа.

 Депутатката изрази недвусмисленото си отношение към опитите на самозабравилия се реформатор да изнудва най-голямата партия в България.

 "Аз и цялата група на ПП ГЕРБ, сме вносители на промените в Конституцията и утре при гласуването ще ги подкрепим!

Няма смисъл от спорове за авторството, а е необходима подкрепа!

Аргументите в диалога, са по-добър начин за намиране на съмишленици от самотното слушане на песни!", заяви Атанасова чрез личния си профил във Фейсбук.

 Колегите й от парламентарната група напълно споделят мнението й и смятат, че е крайно време Радан да спре с шикалкаването и да поеме отговорност за безумните си действия.

А В ТОВА ВРЕМЕ:
ЦВЕТАНЪТ СИ ПРИЗНА, ЧЕ ПЕЕВСКИ Е КОНТРОЛИРАЛ ПРОКУРАТУРА. ЕРГО, ЦАЦАРОВ ЛЪЖЕ, ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЕЕВСКИ

Политическата ситуация е променена и вече ДПС не контролира прокуратурата чрез Делян Пеевски“

Ще перафразирам Волтер – Ако човек е тъп, то е завинаги!
Какво научаваме в едно просто изречение, сътворено от Цветанът на мисълта?
1. Че ДПС е контролирала прокуратурата, ерго, главния прокурор.
2.Че това е ставало чрез Делян Пеевски, ерго, Цацаров лъже, че няма нищо общо с Пеевски.
3.Че Цвъ. знае за зависимостите на Цацаров, ерго, има с какво да го изнудва.
4. Че прокуратурата вече не се контролира от ДПС, ерго контролира се от някой друг и Цвъ. знае кой е той.
5.Че промяната на политическата ситуация е довела до промяна на контрола върху прокуратурата, ерго, прокуратурата на Цацаров е политически зависима.
От две години твърдим тези неща, но целият БОСТАН и главний цацаратор пищяха, че е клевета. Добре, че Цветанът днес си призна.

Срещу няколко места във ВСС, реформаторите, Христо Иванов и Прокопиев вече официално са част от мафията, която по стар комунистически маниер се бяха захванали да борят отвътре.

Това беше и целта на тяхната съдебна реформа.
Край на предаването.
image

Съдебната „реформа“ ще бъде в стил ВСИЧКИ СА НАВЕДЕНИЕ ПРЕД ПЕЕВСКИ, С ЛИЦЕ КЪМ СТЕНАТА. Реформаторите изобщо не ги боли, симулират. Болката им е да не излязат от властта. На Боко му е все тая, той не разбира от такива неща. Важни са отчисленията от всичко възможно и ДПС да помага на ГЕРБ на местните и президентските избори.

И сега вече ако някой ми каже, че държавата не се управлява от Борисов и Пеевски TOGETHER, с коалиционните мижитурки от всички парламентарно представени партии и главния цацаратор, да дойде да му извъртя два шамара, да се освести.
image

БОСТАН се хванали за предника, а Радан за ……..
Оня ден ми казаха една стара българска поговорка в съвременен изказ: “ ОйдЕ дъ хорз у дъ ривър“, демек „ОйдЕ коньот у ряката“. В днешен, най-съвременен изказ, би звучала така: „ОйдЕ дъ риформ у Анадолу“.

Днес беше един хубав ден за българската плутокрация, а утре ще бъде още по-хубав! И личен празник на първата политическа сила в България – Цацароний Пълдински! Да благодарим на БОСТАН за това!
image

Политическата ситуация е променена и вече ДПС не контролира прокуратурата чрез Делян Пеевски“, рече бившият вътрешен министър с особената форма на главата пред Цолова по Нова тв, която изобщо не е на Бойко Методиев Борисов.

Бре, ти да видиш!
БОСТАНА на ГЕРБ и ДПС ще се изтрепе да защитава Цацаров, когото Бойко Методиев Борисов си избра в Банкя за главен прокурор, докато НИКОГА не бе преставал да е в брилянтни симбиозни отношения с Делян Пеевски.
В резултат: „особената форма на главата“ е на път да се спаси от затвора, защото Борисов/Пеевски/Цацаров въртят съд, прокуратура и де що се сетите на пръста си.
Политическата ситуация ще се промени единствено тогава, когато тия тримата плюс „особената форма на главата“ влязат там, където ги пращат такива като тях в Румъния.

НЯМАМЕ ДРУГ ПЪТ: ПОЕМАМЕ ВЪЗДУХ, ОТВАРЯМЕ ЕДНОТО ОКО И СТРЕЛЯМЕ!
Нямаме друг път за спасение на България от мафията, освен последният!
Затваряме всички очи, поемаме дълбоко въздух, отваряме едното око и стреляме!
Това е. В противен случай, България изчезва!

image






Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1298080
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031