Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2015 11:47 - Шок! Новият парламент се напълни с масони
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 2961 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 04.07.2015 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Зидари имало в абсолютно всички парламентарни групи, даже в Атака и Патриотичния фронт, които по принцип са против присъствието на тайни общества в политиката.
image
Кои известни българи са масони?Виж тук

 Най-много били масоните в ГЕРБ, а като цяло в парламента те били представителна извадка от обществото. "Има учители, има и дърводелци, има и бизнесмени, има хора от всякакви професии", уточнява Ралчев.
http://www.vbox7.com/play:99610c0802  Вижте кои са Българските масони!

 Масон е бившият министър-председател Пламен Орешарски, пише "Всеки ден"

image  image

Българските масони, които години наред бяха разделени в две масонски ложи, ще се обединят в една. Очаква се около 16 часа в столичния хотел "Маринела" да завърши този ритуал.

 Велики майстори от цяла Европа са в България, за да присъстват на този акт. Над 1000 български мъже-зидари, членове на двете ложи, започнаха да пристигат рано тази сутрин в столицата.

 В 11 часа ще се съберат делегатите от ложата на Валери Митков - собственик на печално известния завод в Горни Лом който погреба 13 работници, сред които и неговия син, е обявил публично, че ще се оттегли като велик майстор, ако се стигне до обединение.
МАСОНИ, ЧЕНГЕТА - ДАЛ ГОСПОД В БЪЛГАРИЯ
image

 Най-вероятно начело на българските масони ще застане другият велик майстор - Иван Сариев. С години тайното общество беше разделено на две и това не беше прието от масоните по света.
Няколко от масоните управлявали България

И наколко коментари:

Парламента се напълни със селски КОМУНЕТА = БСП и АТАКА и със КАПУТИ = ББЦ ... те тва е Шок !

Pабрана със закон. За това нищо в тази държава не върви, депутати, министри, съдии, прокурори, адвокати навсякъде има масони и по братски се крепят, крадат и прикриват. Да се забрани масони, тамплиери и др.подобни да заемат държавни служби със закон Това е абсолютна мафия

И Николай Бареков е от масонската ложа.Погледнете някога ако ви се отвори парашута да го видите какъв знак има на катарамбата на колана на потурите му.

Най-големия шок е че простият народ пак си избра МУТРА за премиер.

Какъвто парламентът, такива и масоните

image

             Три Велики ложи делят мегдан у нас

Загадъчните свободни зидари, наричани "масони", са обгърнали с пипалата си цялата планета.

След промените масонството у нас е възстановено и развива предимно благотворителна дейност. Много от българските политици, бизнесмени и културни дейци членуват в ложи или парамасонски организации. Нашенските масони са разцепени, според информация, изнесена в доклад пред конференцията на северноамериканските велики майстори от 17 февруари 2009 г.

Масонството в България функционира в структури на две Велики ложи – Обединена велика ложа на България и Велика ложа на старите свободни приети зидари на България.

Преди година САЩ насърчават двете Велики ложи да се срещнат и да разрешат конфликтите си. Предложени са услугите на няколко безпристрастни посредници, но опитите са неуспешни.
                        Истината за масонството!

image
На фона на тези крамоли възниква и трета Велика ложа. И така масонското движение в България е на път да заприлича на комсомолска организация от декември 1989 г.

В дебрите на българското масонство в поредния епизод на "Въпрос на гледна точка" ни въвежда Димитър Недков.

Още не си станал масон? Запиши се в списъка!




Гласувай:
10



1. danailvdimitrov - България е масонска поне от 150 г. затова ПРОПАДА до дъното на ада
20.06.2015 18:07
Всички "възрожденци" са масони - Раковски, Ботев, Левски, Захари Стоянов...та чак до Иван Вазов и всякакви писатели и артисти.

Но Св.Йоан Рилски не допуска да "управляват" България - не само раздори , но се и самоизтребват и оглупяват на тласъци през 10-15 г.

Все пак простия наш "езически народ" си ги е заслужил ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1302372
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930