Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2015 09:20 - "Приятели от бизнеса" диплят "досиетата Бойко". Второ частно "Външно" шета из Варна, "шишковците" са в готовност
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 2384 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.06.2015 09:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бойко Борисов си пада по трупането на информация за "лична употреба". Така е от години - много преди овладяването на МВР. Може да му викат "Тиквата на куб", но Б.Б. си ги работи другарите и вразите по пълна програма - в МВР, в партията, в бизнеса, навсякъде. Да припомняме ли как "изврътка" уж опитни играчи като Павел Димитров, бивш областен лидер на ГЕРБ-Варна, и Данчо Симеонов, ексобластен управител. И двамата работеха за "Бойко" и така се бачкаха един друг, че бяха на път да станат за кашмер даже и на ентусиастки като Вероника Димитрова от Нова тв. За Виктор Николаев мълчим - той вече не си завира пръстчетата в устата и носа като едно време - щял да крещи в ефир срещу меверейското преджобване, милият. Докато варненци се нагледаха на ремонти и джебчийки, "намазаните играчи" зад кулисите делят пачки и си мерят ченгеджийските мурафети.
„ЕГАТИ“ МВР-ТО! В РЕЖИСУРА ОТ БАНКЯ ПЛЮС ТЕЛЕВИЗИЯ, ПЛЮС „ПОРТНИХ – ДАКЕЛИ“ „ЧИСТИ“ „КОРУПЦИЯ“ В МВР – ВАРНА И ОВЛАДЯВА ЦИГАНСКИТЕ ГЛАСОВЕ! ХА-ХА-ХА! ДА СЕ ГОТВИ ПЕТО РПУ. ДА, АМА НЕ!

image
За този сезон Бойко Борисов реже лентичката на фабрика с "нова мода шантиклер". Не че е нова изобщо (модите се въртят), защото всъщност е любима негова техника за събиране на "чувствителна информация", но вече е на конвейр. "Приятели от бизнеса" заформят "съпорт" за "досиетата Бойко". Ченгета, "мутри на прикритие", свободно реещи се творчески елементи, пардон за гаргарата, иначе известни като класни момичета на повикване, като балерини, излизащи през VIP сектора на летище София за уикенд-ангажименти, всички бачкат за "досиетата Бойко", не забравяме и любовниците на банкерите. Официалното МВР е башка. Става дума за "паралелни канали" - мащабите са потресаващи. Рабира се, че има преплетки - профита, които вече са извън системата гледкат играчите на терена от "Външно". Те пък са вкарали в "кириза" бившите колеги. Гестапо на поточна линия - Митьо Гестапото отдавна не се класира пред приятеля си, назад е с материала.

От няколко седмици наши хора в Системата, произвеждаща "досиетата Бойко", ни подават информация за "активни мерки" по Черноморието. Ще изкараме на светло някои от сюжетите - Балчик и Рогачево (масоните-касички), Несебър - руско-висаджийската схема, Бяла - руско-рибарските врътки, Болата - срещичките на руснаци и американци, обслужени от командировани "външни" от София. (Иде реч за "канализиране" на местните "елити", какво друго.) Обаче ще започнем от Варна. Сетне ще осветим игричките на някои руски приятелчета на Митко Московеца в Бургас, защото са се разпищолили тотално. Просветената публика трябва да е в течение на "процесите", както казваше Бай Цвятко Цветков, докато се наслаждаваше на гледката на Болата. Лошо няма - и "Бойко" да се освести, че не е извънземен и че едва ли трябва да се увлича в тази "индустрия", за да не го отрежат някои американски приятели в Амбасадата, точно когато се вживее в ролята на "президент-премиер-цар", изобщо - "Бащица".
image

И така. От Гергьовден тежка параноя е налазила намазани политици във Варна. Сугестират се взаимно. Внушението, че основните играчи са поставени на "външно", е редовният интригантски пласмент, когато наближат избори. Обичайните заподозрени са метнати в Бъркалката - от Ванко до Янко през Тъста и Красьо Дебелия на Златните. Докато се пазят от "Бойко", се питат един друг да не би пък да ги бачка "Митьо". Споко. "Митьо" се пенсионира по тази линия и се грижи само за себе си... Не че не знае кой с кого обядва в "Капитан Кук", разбира се. Особено когато присъства и лично - шегичка... Както и да е. Докато култови фигури сред основните играчи дори парадират с интереса на "Външно" (няма как да го разграничим на държавно и частно - невъзможно е, симбиотични са преплетките, за осмоза става дума), "приятелите от бизнеса" ги наблюдават ЧРЕЗ СДЕЛКИТЕ и докладват чинно за "досиетата Бойко".   

Наминаването на Бойко Борисов край Варна в навечерието на миналия уикенд осигури жега за някои от "елитните". Те си трепкат като втора природа, независимо колко ги успива Даниел Пашов, или колко ги потупва по рамото посредникът на Цв.Цв., който ги контролира по уговорка. Докато се пазят по тези писти, очакват да ги заградят хората на "Шишко", а те действат брутално, нали трябва да си заслужат дебелите пачки. В събота на среща в ресторант в Баново двамка от отворковците обсъждали какво толкова си казали Бойко Борисов и Данаил Папазов, когато си шушнели в Девня. Приближена до тях журналка уж дочула думички - "състезание", "Дидо", "ще работим", "махали". Дали? Отворковците от Баново са ключови фигури. Нямаше как дежурните "денсъри" в базата над Каменар, които са истинската "софийска бригада", да не пуснат антените и да не пратят екип...

В понеделник един от играчите, наблюдаващи терена около "Капитан Кук" и любимия хотел във Варна на бившия американски посланик Джеймс Пардю (особено на дамата му, която нагъваше яко ягоди със сметана, преди да отидат на срещата с Кирил преди време), решил, научаваме, да въведе в заблуждение "приятелите от бизнеса", уреждайки си срещички в любимата сладкарница на Красен Кралев в "Трошево" - "Цветница", разбира се. "Не може да не се признае, че Иван Портних се опитва да се еманципира от ТИМ след всяка среща с Бойко Борисов, за да внуши, че "момчетата" подкрепят другите двама кандидати. Притеснява се, че Бойко го натиска да победи още на първия тур.". Заблуждаващи маневри - класически "активни мерки". Всъщност Темата за "аранжорите на Ванко" е била една единствена - "Делян ще подкрепи ли Папазов?!". Апропо. "Аранжорите" трябва да внимават, когато си говорят в гаража на Билдинга, докато не си осигурят оборудване като на "гаража в Банкя".
image

"Шпионските игри" по морето са обичайни мероприятия - не само преди избори. И все пак - този път е някак различно. Активираха се дори "асове", които ни пращат хаир хабер от Гусев и Купцов (не бил добре с краката пичът...), но това само показва колко са прави старите евреи - "Каквото и да ви говорят, винаги става дума за пари.". Остросюжетните активности вероятно поддържат либидото на застаряващите ценители-мераклии, но Темата е - "Бойко ще дели ли Варна с руснаците и "момчетата" и как ще успокои американците, ако ги врътне?". Докато бистрят Темата всеки от отворковците превърта репликите в главата си, за да докладва на "приятелите от бизнеса", а те да попълнят "досиетата Бойко". Понеже премиерът РАБОТИ много, не само когато реже лентички, не за друго. Да не би да не работи, когато чете "досиетата Бойко"?!
image

                                                            БОКО СИ ОПЛИТА РАБОТАТА
Понеделник - по човека на "Ванко" нямаше "външно", което не може да се каже за официалния "резидент" на руснаците във Варна, само дето не бяха сложили постови и КПП.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1305471
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930