Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2015 12:05 - ДПС- властта на престъпниците и циганската мафия
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 3606 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 27.05.2015 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДПС /Движение на пари и своеволия/, противоконституционна партия, която своеволничи чрез движение на цигански пари и стремеж за налагане на политическо и ислямско влияние в България. Поради факта, че в България има държава на мафията, в която липсват съдебната власт и законите, а корупцията  е завладяла от чистачката до министъра, всичко се руши.
Беззаконието е правило, а хората са превърнати в безформена робска маса, която за 20 лв. е готова на всичко.
След Гърмен, Бургас и Пловдив, полицията е на крак и заради циганите в Лом
В България циганите и новоизлюпените ислямисти-мангали, могат да те убият за 10 лв., да изнасилят баба ти и да си тръгнат неосъдени.
България се оказва страна на убийци, корумпирани и неосъдени политици, страна в която над 1 млн. души си броят стотинките и умират веднага щом влязат в болница, защото у нас няма здравеопазване, а лекарите са се превърнали на джамбази.
Тка беше и през 2013 г., така е и сега.
image
https://www.youtube.com/watch?v=et6NnsCvcxA  

ОТДАВНА МАСКИТЕ ПАДНАХА – УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДЕЙСТВАТ В ЧЕТВОРНА КОАЛИЦИЯ
image

Един от уж най-големите проти­вници на Борисов – Националният фронт за спасение на Бойко, парти­ята на СКАТ, отдавна пристана на ГЕРБ. След широко тиражираните в медиите от тях „големи” различия с ГЕРБ из­веднъж всичко се забрави и си паснаха идеално.

От самото създаване на фронта за спасение на Бойко на Валери Симео­нов-Балевски АТАКА доказва, че това е ГМО проект, който цели да върне ГЕРБ на власт. Точно това и стана. След неуспешния опит на ГЕРБ през 2013 г. да вкара в Народното събрание РЗС и НФСБ сега това вече е факт, отплатен с парламентарна подкре­па. За да няма издънки, този път към СКАТ „пришиха” и МВРО.
ГЕРБ отговарят на ултиматума на Патриотичния фронт до две седмици

Другата „люспа” беше откъсната от БСП. Уж лявата партия на Георги Първанов също се „залюби” с Борисов и Реформаторския блок. Незнайно как „социална” политическа формация ще „съжителства” с десни съседи, но как­во ли не правят хората за обещаното министерско кресло.
Първанов: Премиерът трябва да направи промени в кабинета

Следващите участници – Рефор­маторският блок, по-известен като „деформаторски”, унищожителите на България. В него бяха събрани про­тежетата на Костов – убиеца на бъл­гарската индустрия, Меглена Кунева – Пръмова – жената, която погреба АЕЦ „Козлодуй” и подчиненият на турския президент Корман Исмаилов.

Ментетата Радан и ген. Атанасов

„Патриотичната” линия, неоосма­ниският модел, социалната политика и евроатлантическата ориентация някак си успяха да постигнат необяс­нима симбиоза помежду си и да пре­раснат в унищожителна за държава­та и народа управленска сила.

ДПС спечели хибридната война в Родопите, забравете за Батак!

image

Пази Боже Лютви Местан да се сражава за българската национална кауза, та той би удавил българите в капка вода, ако можеше.
Осман Октай: В ДПС назначават престъпници срещу пари! (ВИДЕО
image
Близо 1/6 от депутатите на ДПС престъпници

Протестиращи в Гърмен: В района се заселиха престъпници

Скандал! ДПС назначават престъпници срещу пари,за да прикрият престъпления!
Скандал! Бивш много близък довереник на Доган разкри страшни истини за ДПС! Осман Октай направо взриви ефира на Нова ТВ със скандалните си изказвания,които направи. Бившият довереник на Доган разкри,че депутатите от партията на Доган и Местан са престъпници,влезнали,за да се сдобият с имунитет и да се защитят пред закона с него. Самият Октай разказа как в листите на ДПС влизали все повече престъпници, затрупани с дългове и мушенгии,които си плащат ,за да станат депутати. Самият бивш заместник-председател на партията обяви на всеослушание,че знае за хора,които дават купища пари,само и само да се внедрят в партията. Те вярвали ,че благодарение на имунитета,който им се дава ще избягат от закона и ще си правят каквото си искат,отново. Така никой нямало да може да ги пипне и те ще продължат да си въртят далаверите. Много от тези лица обаче се уплашили ,след като видяха как Митхат Табаков се озова в затвора,заради далавери. Това скандално влизане на Табаков зад решетките направо попарило ДПСарите,защото до този момент те си мислили,че никой с пръст не може да ги докосне. Самият Осман обяви пред цяла България ,че познава лично мнозина кметове и заместник-кметове на общини,които са станали депутати заради дългове. Просто били злоупотребили с различни проекти и програми. Типичен пример за това бил Щерю Щерев. А за случаят с Бисеров ,Октай обясни,че ако всички мине по план и няма външна намеса,случаят ще бъде потулен и покрит. Очакваме още скандални изявление на Осман Октай!

ДПС рецепти за циганска кайма. Пардон, за гражданска война.

www.faktor.bg_




Гласувай:
12



1. getmans1 - Когото се целувахте ...
27.05.2015 22:40
... с тях не бяха престъпници, нито когато плащахте автобусите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1302022
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930