Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 07:32 - Цветанов в Испания: история за глупостта и началото на предизборната кампания на ГЕРБ и още......
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 875 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.03.2015 07:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов предаде поздравите на премиера Бойко Борисов към българите, живеещи във испанската област Валенсия, по повод националния празник на страната 3 март. Това стана в Ларкудиа де Креспин по време на тържествата, които българската общност провежда всяка година в навечерито на 3 март и в които за първи път участват и Цветанов и българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Освен това Цветанов успокоил българите в Испания, че могат да се чувстват като у дома си, благодарение на помощта на кметовете и общинските съветници от Испанската народна партия. „Нашите приятели от Партидо Популар оценяват високо възможностите и уменията на българите в Испания.“, заявил пламенно Цветанов. Той завел и оркестър "Канарите", за да веселят нашите сънародници по случай Трети март.

Това посещение на гербер номер 2 в далечна Испания, точно за националния ни празник, не е нищо друго, а началото на предизборната кампания на управляващата партия за местните избори.
No Comment - Върнете шлифера на човека, бе!
image

Батальонът се строява, Цветанов пак се изживява като изборджия номер 1 и е отворил торбата с лакърдиите и общите приказки, за да омайва сънародниците ни зад граница.

За да не кънтят много на кухо клишетата на Цецо, той ги заглушава с оркестър „Канарите“.

Времето е хубаво, хората се радват, че ги е уважил цял зам.шеф на управляващата партия, а музиката свири. Идилия. И на този фон нашият решил да разказва на напусналите родината, как Испанската народна партия много ги ценяла, защото били работливи и с високи възможности.

Ами като толкова ги ценят вашите политически приятели, защо не направите така, че да си върнем тези хора у нас, г-н Втори по важност гербер?

Не Ви ли е неудобно да говорите глупости, вместо да си наведете главата от срам, че сънародниците ни не от добро са отишли на другия край на Европа, за да оцеляват.
No Comment - Култура ми Рашидов псува и се бие, но ще става академик

Защо Партидо популар трябва да ги харесва, не е ли по-редно да ги харесват ГЕРБ, БСП, ДПС, Реформаторите?

Ако цялата политическа клика вземе да се замисли сериозно за потенциала на българите зад граница, а и на тези, които останаха, за да й сърбат попарата, може и да й светне, че е крайно време да управлява поне малко в интерес и на хората, а не само да храни едни и същи политически мушмороци от различни цветове.

Тогава на Цветанов няма да му се налага да ходи като панаирджийска мечка и да изнася спектакли по света щом замирише на избори.

Само в No Comment: Тирове с покъщнина на Пеевски пътуват към Катар



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304236
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930