Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2014 08:13 - Порноклип на българска ученичка е хит в Интернет /обновено/
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 2122 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 04.12.2014 07:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тя е само на 17 години и има над 40 000 фенове. Не само в Родопите, но и в цяла България. Доверие в Интернет й гласуват хора от най-различни точки на планетата. Отличничка е, в 11-ти клас е на водещо училище в Кърджали. В свободното си време работи за благотворителна организация. Неин видеоклип е качен в Интернет. В заглавието срещу името й пише „прави свирки“. rodopi24„Всеки четвърти телефон (25%) в Кърджали съдържа откровена порнография, в Смолян – едва 1 на 10 gsm-а (10%) съдържа нецензурни кадри. В Пловдив са „по-задръстени“ от Кърджали, но „по-отворени от Смолян“, там „зацапан“ е всеки 6-ти телефон (17%). Снимки и клипове има от бани, тоалетни, заведения, известни местности – гола сесия на водопада край Дъждовница, на фона на телевизионна кула в Пампорово. Къде ли не!? Има клипове от около 3 минути, някои обаче са се снимали над 20 минути“, това разкрива за „Родопи войс“ екип на мобилен оператор, който през последните месеци е консултирал сервизи за мобилни телефони в Пловдив, Кърджали и Смолян.
image

Порното на 11-токласничката от Кърджали е гледано от 29 314 души до 19 декември в един от сайтовете за обмен на порноклипове. Видеото, с продължителност 2 минути и 48 секунди, е било качено и на друго място във виртуалната мрежа, и също има около 10 000 зрители. Там фигурира само с личното си име, но експерти ни разкриват и фамилното й име, и профила на момичето във Фейсбук. Обясняват ни е как порното се е появило в Интернет.

„Вероятно бивше гадже е снимало с мобилния си телефон. Често това се случва след употреба на наркотици. След време тийнейджърите се скарват и за отмъщение „момчето със сините слипове“ качва клипа в глобалната система. Забележете как до втората минута трудно можете да разпознаете момичето. След втората минута обаче момчето така намества гаджето си, сякаш знае, че след време ще разпространи сниманото“, поясняват експертите.

Интересното е, че не са направени постъпки за сваляне на клипа от сайтовете. Учителите на девойката също са гледали кадрите, но и те не са реагирали, смятат съученици на „порноакрисата“ (б.р. – редакцията е готова да предостави линк към видеото на Агенцията за закрила на детето или други компетентни органи, за да помогнат на момичето).
image

В същото училище преди 2 години е имало случай с момиче от селата, която също се появила в сайт с аматьорско порно. Реагирала по-остро и клипът е свален. Днес тя учи в университет в столицата. „По принцип съсипването на човешки съдби си го правят самите момичета, като се снимат с любовниците си. А и разни амфети начертани и готови за шмъркане снимат, марихуани и т.н. Аз в един момент имах сериозни размисли, че тук нивото на разврат е много по-високо от Пловдив. Преди години имаше случай с момиче от Кирково, Таня се казваше. Падна голямо възмущение. Родителите трябва да се по-внимателни, да следят изкъсо децата. Защото в България трудно може да се докаже кой снима и кой е бил на компютъра при качването. Всичко се проследява, намира и т.н. Но това са устройствата – кой е стоял зад тях, е само косвено, в съда трудно се доказва вината. Пропуск в законодателството, при това много сериозен“, пояснява един от най-добрите експерти в региона.

Може ли да се направи профил на порноманиака?, следващият въпрос към на екипа на мобилния оператор.
„Няма етнос, цвят, религия. Представители на странно поколение, с различни ценности. Амбициозни хора, за които не образованието е водещо, а парите. Един от собствениците на телефон, претрупан с порно, каза „За какво ми е да уча. Че най-богатият човек на Пловдив няма завършен 11 клас!? Някои сами си качват клиповете, в които участват. Има и такива, които с ясно съзнание извършват престъпления – качват клипове от откраднати телефони. Важно е да се знае, че дори изтрити данни могат да бъдат възстановени, въпреки форматирането. И тогава пак се вижда какво е имало на телефона, поне 50% се възстановява“, допълват от екипа.
Скандалната секс история се разраства: Палавата гимназистка от Кърджали имала връзка с бащата на гаджето си

15-годишната ученичка от Езиковата гимназия в Кърджали, която попадна в скандално видео в интернет, имала връзка с бащата на гаджето си, твърди TV7.

 Именно младият рогоносец пуснал порно клипа, за да отмъсти. Момчето заподозряло, че малката му приятелка е правила секс с баща му, върви мълвата сред учениците от елитното училище.

 Записът на сексуалния акт на момичето с 18-годишния й приятел се разпространява с есемеси сред гимназистите. Ако родителите на ученичката пожелаят, ще им бъде предоставена помощ от психолог.

 Сигналът е получен в общинската служба за социално подпомагане на 28 ноември и в 10-дневен срок служителите трябва да се произнесат.

 Полицията също разследва случая.





Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304043
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930