Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2020 13:47 - Коженото яке - любима дамска дреха
Автор: christa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 311 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 20.10.2020 13:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кожено яке има във всеки дамски гардероб. Много се харесва, защото е удобно за носене и доста практично. Чудесно се съчетава с други дамски дрехи в спортно-елегантен стил.

Може да се комбинира с дънки, клинове, долнища, поли, рокли. Успешно се съчетава с различни обувки, както елегантни, така и спортни модели като маратонки, кецове, боти и ботуши. Добре стои с кожени шапки, чанти, колани, ръкавици и други аксесоари.

Избор и модели 

При избора на кожено яке трябва първо да решим дали да е от естествена кожа или от екокожа. Моделите от естествена кожа са значително по-скъпи от тези, изработени от изкуствена. Якетата от естествена кожа могат да се носят много години, ако се подържат. Те не се нацепват и обелват. През последните години обаче се произвеждат доста качествени екокожи, които са еластични и запазват здравината си.

За и Против 

Коженото яке от истинска кожа отправя послание за драгоценност, деликатност и блясък. Любовта към естествената кожа се споделя от някои звезди от световна величина като Мадона, Дженифър Лопес, Катрин-Зита Джоунс, Парис Хилтън.

Най-голямата организация за защита на животните РЕТА изтъква като светли примери Шарлийз Терон, Ева Мендес и Памела Андерсън. На сайта на организацията може да се прочетат данни, че за да се произведат кожени дрехи, всяка година се убиват по 40 милиона животни.

Модни тенденции
image

По модните подиуми също има подялба на тези, които не се притесняват от кървавия произход на продуктите си / Cavalli, Cnanel, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Fendi, Gucci, Karl Lagerfeld, Luis Vuitton/ и на тези, които са се преориентирали към имитация на кожата.


След като сме си избрали вида на кожата, ще трябва да се потопим в морето от модели на кожени якета. Най-предпочитани са късите, вталени и изчистени модели. Не малко хора са почитатели на рокерските модели, които са декорирани с много капси и са с диагонални ципове.

Актуални за есенно-зимния сезон на 2020 година са авиаторските кожени модели с плетен ластик и качулка.
И най-накрая избираме цвета на якето, който в повечето случаи е черен. Следвайки модните тенденции, обаче днес можем да си изберем бяло, розово, сребристо, златисто или принтирано модел кожено яке.

Източник: damski-drehi.net




Гласувай:
3



Следващ постинг

1. barin - И на мъжете е любима дреха, christa. ...
20.10.2020 15:45
И на мъжете е любима дреха, christa.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: christa
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6909
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол