Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2015 12:15 - Шибни шибан Волен и психо болен!?
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 2035 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 28.10.2015 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Аз шибнах Волен 300 пъти. А вие? Нищо, че имаше избори, последнaта седмица не мина без натрапващото присъствие на един от най-мразените хора в България- Волен Сидеров. То не бяха среднощни инспекции на клекшопове, то не бе борба срещу контрабандата, то не бяха посещения на НАТФИЗ и какво ли още не.

 Изборният ден (за съжаление) също бе белязан от поредното изпълнение на Сидеров.
image

Кандидатът за усмирителна риза, за втори път този месец нахлу в Националната академия за театрално и филмово изкуство "Кръстьо Сарафов", като причината за поредното му представление по думите му бе, че търси, човек, който го е ударил.

Истината за нахлуването му, обаче всъщност бе това, че открай време Волен усилено се опитва да стане възпитаник на учебното заведение.

Както преди заподозряхме Психичноволният лидер на "Атака" като малък не е успял да сбъдне мечтата си да стане актьор, когато порасне, макар че заложбите му надхвърлят в пъти тези на доста изявени наши актьори. Е, оказахме се прави.

Атакиста отново успя да да привлече общественото внимание към себе си, като този път опитът му се оказа повече от успешен.

Бялата Златка най- накрая успя да се срещне с ректора на учебното заведение. Това се нарича хъс, това се нарича упоритост.

Евала Болене, извинявам се, Волене!

Нищо чудно, скоро той наистина сбъдне детската си мечта, а кой знае, може и един ден недай си Боже да започне да преподава на възпитаниците на ВУЗ-а.

В неделя, обаче Боленчо за съжаление не бе посрещнат от студентите с отворени обятия.

Той бе изведен от учебното заведение от присъстващите на мястото полицай, след което бе буквално бушониран от нападател. Психичноволният бе отведен с патрулка, а социалната мрежа "Фейсбук" бе взривена от статии, статуси и коментари, относно случилото се.

Видеоклипът, отразяващо мечтата на всеки българин- как Болен бива бушониран пък би по гледаемост  дори хитовете на интернет сензацията Джорджано в мрежата.

Възторгът на гражданите се усещаше във въздуха, а нападателят на Бялата Златка се превърна в национален герой.

Хиляди изразиха възхищението си и го поздравиха, появиха се вицове, колажи и ред други. Изобретателността на някои обаче надмина всякакви предели.

Последният хит в социалните мрежи стана играта "Пребий Волен като куче".

Игра, която сбъдва съкровената мечта на (почти) всеки един българин- да удари Болен.

Аз шибнах Волен 300 пъти. А вие?

Толкова се зарибих по "Пребий Волен като куче", че вече обмислям да спретна едно състезаниице. Ей така, да се забавляват хората. Сигурна съм, че ще желаещите няма да са никак малко, а борбата-тя ще е безмилостно жестока.

Желаещите да шибнат Волен могат да го направят ТУК.



Тагове:   волен,   шибан,   болен,   психо,   шибни,


Гласувай:
12



1. vmir - Ще му друсна един в муцуната, но не на картинка във виртуала,
28.10.2015 13:27
а наяве в реала. Аз картинки не удрям, защото не са ми направили нищо лошо, но тоя подлец ще си получи заслуженото, защото не може да се примири с факта, че съществува българска държава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304055
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930