Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2015 15:23 - Бареков: Реформаторският блок е финансиран от мафията! Лора Крумова взима пари под масата, тя и Щърбева направиха мръсна кампания срещу Календерска!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1053 Коментари: 0 Гласове:
15

Последна промяна: 23.10.2015 15:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Николай Бареков е евродепутат, лидер на партия „България без цензура”. Формацията му издигна за кандидат-кмет на София в местните избори неговата спътница в живота Мария Календерска. Роден е на 16 октомври 1972 г. в Пловдив. Завършил е българска филология, специализира телевизионна журналистика. Работата му е свързана с радио „Канал Ком” на Живко Желев. Седем години е лице на сутрешния блок на Би Ти Ви. През 2010 г. става директор на „Новини и актуални предавания” в ТВ7. След това е изпълнителен директор на трите телевизии ТВ7, NEWS7 и SUPER7.

image

                     Интервю на Симо Русев

  - Г-н Бареков, как ви изглежда кампанията за местните избори, не стана ли прекалено мръсна? Дори вашият кандидат Мария Календерска споделя за удари под кръста.

 - На фона на цялата мръсна кампания Мария Календерска изглежда като истинско цвете, което ще може да се класира на доста силна позиция в София. Когато казвам „мръсна” обаче, не смятам, че когато се вадят истините за партиите и кандидатите, това е лошо.

 - Появиха се твърдения, че кампанията на Реформаторския блок била финансирана от лица като Данаил Славов – Дидо Дънката, когото от вътрешното министерство сочат за топконтрабандист. Как и защо е възможно това?

 - Аз съм жертва на тази кампания, защото парламентарната ни група в София беше изкупена от Христо Ковачки, а депутатът от Варна, който седна на моето място (знаете, че бях избран от варненци с 20 000 гласа два пъти – и за европейски депутат, и за български), беше буквално купен от Данаил Славов – Дидо Дънката заедно със Светлан Златев, който се представя за човек на ББЦ дълго време, без да е член на нашата партия. Те двамата имитираха разцепление и минаха към групата на Радан Кънев. Те бяха събрани от Дидо Дънката. Цяла Варна знае, аз също съм чувал това от много достоверни източници, че в хотелите на Дидо Дънката редовно се събират отцепниците от ББЦ и Радан Кънев заедно да обсъждат как да харчат парите на контрабандисти. Истината е, че партиите от Реформаторския блок са финансирани от мафията. Видяхте, че в Свищов пък техният кандидат яде и пие на една маса със съдебния брокер Красьо Черния. Страшното е, че кандидатът им във Варна се оказа, че е карал пиян в държава, в която на година хиляди деца и млади хора измират от пияни джигити на пътя. В България съдебната система и липсата на правосъдие е огромен проблем, а кандидатите на Реформаторския блок ядат и пият със съдебните брокери.

 - Акцията „Медузи”, при която е арестуван Дънката, ефективно действие на МВР ли е, или е показен пиар от поредицата „морска храна”?

 - Цяла Варна знае каква е истината. Партия ББЦ бе единствената алтернатива на статуквото. Сега в лицето на Мария Календерска ние имаме достоен кандидат в София, а бяхме разбити от мафията, от хора като Дидо Дънката, като Ковачки и всякакви други мафиоти, за да могат на нашето място да седнат Реформаторите. И, както виждате, през провала във Варна Реформаторите и т.нар. Патриоти показаха, че са изкуствени формирования, поставени от мафията, за да обслужват ГЕРБ.
image  image
ВАРНА ДА ПРАТИ ГЕРБ И БОРИСОВ В „СЕЛСКАТА БАНЯ, ГОЛЯМ КЕФ“! ТАМ ИМ Е МЯСТОТО! /ВИДЕО/

 - Не се ли притеснявате от множеството примери, които се появиха за купуване на журналисти и влияние чрез неправителствени организации като „Америка за България” например?

 - Това е факт. В предаването „Комбина” по Нова телевизия, което изцяло взима пари под масата, както вече стана ясно за неговите две водещи, имаше много мръсна кампания срещу Мария Календерска и срещу мен. Включително обвинения от страна на един човек с изключително болни амбиции, че едва ли не тя не ставала за кмет, защото нямала семейство. Другото, което щипнаха Лора Крумова и Галя Щърбева, показва, че когато в България има корупция сред журналистите, няма как тази корупция да не изкриви свободата на словото и публичната среда. Свидетели сме на много мръсна кампания от тези две труженички, които дори не ни дадоха думата да се защитим.

 Цялото интервю четете в retro.bg






Гласувай:
16



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1305755
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930