Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2015 12:01 - България не е начинаеща проститутка, Кольо. Говори за себе си
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 995 Коментари: 0 Гласове:
22

Последна промяна: 18.10.2015 12:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ужас в бежанските лагери в Германия: Проституция и изнасилвания за 10 евро
Кой излъга, че ни напада отряд на "Ислямска държава"? Слушам как в сутрешния блок на Нова телевизия т.нар. социолог Кольо Колев сравнява България с начинаеща проститутка, която не си е договорила тарифата.
image

 Червен Кольо, както го кръстиха заради агресивните му коментари и нелепи прогнози преди избори, които по правило нямат нищо общо с действителността, се жалва, че нямаме гражданско общество, щото някой казал нещо си, а не сме реагирали.

Интелигенцията не била излъчила лидери, които да го поведат. Да де, ама ако имахме такива,те след десет минути щяха да са пред студиото на телевизията, за да извият врата на социолога заради казаната гадост. Или поне да го наплашат.
България не е начинаеща проститутка, Кольо. Говори за себе си.

Гражданското общество в България се роди, но е още в много крехка възраст. Инфантилно е.

Позволява да го манипулират с лекота. Литка се след изучените хватки на опитни кукловоди. Да вземем най-пресния пример.

Няколко часа след като афганистански имигрант беше убит на българска територия, недалеч от град Средец, прострелян от полицай на "Гранична полиция", се завихри страховита еуфория в социалните мрежи.

Все едно е бил очистен самият Осама бен Ладен, нахлул начело на пълчищата си, а българската армия

победоносно навлиза в Кабул, за да ни върне прародината.

Защото корените ни са май някъде там. В Афганистан, както знаем, има местности Шумен и Варна,каменен барелеф на конник в местността Модара, а етнографите са записали легенди за героя Ходжа Болгар.Това обаче е съвсем друга тема и не касае това своеобразно пиянство на един народ, преминаващо на моменти в истерия.

Полицаят стреля по нелегалния мигрант късно вечерта в четвъртък срещу петък.

В повечето информационни сайтове след часове бе разпространена

откровено фалшива новина.

Почти еднакви текстове ни съобщаваха, че 40-50 „въоръжени“ имигранти от Афганистан са нахлули нелегално в България през границата с Турция, като между „въоръжените“ нарушители и служители на „Гранична полиция“ е възникнала „престрелка”, при която един от враговете е бил убит. Това звучеше крайно невероятно. Нахлуване на въоръжена група от другия край на света на наша територия? Но ментето беше разпространено като мълния.

Останахме с впечатлението, че ни атакува „Ислямска държава“.

Оказа се лъжа, разбира се. Не е имало въоръжени, не е имало престрелка. Не казвам, че не са били агресивни, не казвам, че граничарят е виновен, не знам това. Казвам само, че ни излъгаха. Истинските въпроси са „Кой го направи“, „Защо“? Главният секретар на МВР опроверга тази информация в сутрешния блок , но вече нямаше никакво значение. Тя беше свършила работата си.




Гласувай:
22



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1302317
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930