Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2015 07:38 - Волен ли си, Болен ли си, 'фани се разкарай вече!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
22

Последна промяна: 15.10.2015 07:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 То вЕрно са избори и по реда на нещата трябва да се занимаваме с простотии, ама това вече минава всякакви граници.
МВР: Не сме частна фирма, писна ни от Волен
image
 Вярвайте ми прекарах 5 дни в изучаване на всякакви йога практики, за да държа малките си пръстчета далеч от клавиатурата. А те неистово искаха да хулят чичо ни Волен. Ох, шЪ мА извините, той вече е татко! Да му е честито впрочем, само не знам защо един баща на новоредено, скитосва улиците посред нощ, вместо да помага на жена си.

Както и да е, Болен има много по-сериозни проблеми от тоталната липса на бащинско чувство.

В събота смътно чух за скандала на "Раковска"... Дори не погледнах какво точно е станало, защото сценарият ми беше до болка познат. Волен няма как да влезе по-друг начин в медиите и затова си спретва набързо едно рандеву с Десислав Чукулов. Сдърпване с няколко ченгета и айде вече 5 дни всички говорят за лидера на Атака.
imageimage

И аз дори! Ужас!

Ама то и монах от Шаолин да си, търпението ти все ще се изчерпа. Моята чаша преля след някво си прессъобщенийце от "Атака". Вижте какво пише в него:

"Вътрешният министър Бъчварова се скри от среща със Сидеров, изпращайки 6 охранители и лъжейки, че заминава на служебно посещение в Грузия. Целта на срещата, която инициира Сидеров беше да внесе жалба срещу четирима полицаи, които обиждаха, заплашваха и удряха лидера на "Атака" вечерта на 09.10.2015 г. 

Двама от служителите на СДВР бяха установени – заместник-директорът на СДВР Антон Златанов и полицай Борисов. На останалите двама имената не са известни, но Сидеров приложи към жалбата си снимки на униформените, които се държаха арогантно и недопустимо за органи на реда. Лидерът на АТАКА настоява в жалбата си до Бъчварова да наложи наказания на посочените от него служители и да ги освободи от заеманите от тях длъжности.

На срещата, от която Бъчварова се скри, тя трябваше да обясни защо излъга публично, че Сидеров е ударил полицай и имаше възможност да му се извини за клеветата срещу него.
Обявиха награда от 10 бона за главата на Волен Сидеров
image

Сидеров съди вече и Бъчварова за клевета и уронване на престижа, също както и главния прокурор Сотир Цацаров, главния секретар на МВР Георги Костов, градския прокурор Христо Динев и говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова".

Ало, лольовци, от къде на къде един шеф на МВР е длъжен лично да ви приема мизерните жалби!? Кога изпърженият мозък на Волен омекна толкова, че ражда подобни безумия!?

Какво е това неуважение към цяла институция!?

Личното си мнение за Бъчварова и сие ще го спестя, защото не е важното в момента.

Важно е отношението на един депутат, на една цяла партия към институциите у нас! Бъчварова се била крила... Чукулов й бил звънял в 01:30 вечерта!?

Знаете ли как се казва на подобно обаждане посред нощ - boogie call! Демек обаждане за неангажиращ секс! Бъчварова да не ви е проститутка от Околовръстното!?

Имунитетът на Волен няма да бъде свален, а и може би не трябва, това е ясно, но голяма му уста заслужава някакво наказание, защото неуважението му този път надхвърли очакванията на всички! Едно е да се гъбаркаш кокошари като Бареков, друго е да уронваш престижа на държавни институции!




Гласувай:
24



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1302281
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930