Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2015 10:20 - ШОК! Рамадан Кунев заби нож в гърба на Боко! Пуделът на Костов се прегърна с БСП, остана му една възможност...
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 2962 Коментари: 0 Гласове:
25

Последна промяна: 14.10.2015 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Пуделът на Костов неуспешно се опита да се превъплати в ролята на немска овчарка в студиото на Би Ти Ви.

 Какво ли не направи палето на Командира само и само, за да измие черното петно в биографията на кандидат-кмета му за Варна Чавдар Трифонов, разобличен от Агенция ПИК, че е бил осъждан за шофиране в нетрезво състояние.
image

 На преден план отново бяха извадени Цветанов и Борисов, все едно, че те са наляли в устата му рекордните 1.6 промила. Медиите и те виновни, че изкарали на бял свят стряскащата истина.

 Явно за Радан е по-добре да си живее в Комунизма, когато изцепките на партийните другари се спестяваха.
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО Я СХЕМАТА НА РАДАН И ЦВЕТАНОВ ЗА ВАРНА! ФИКСАЦИЯТА В ПЕЕВСКИ ИЗДАДЕ ЦИРКА: ЧАВДАР „ДОБРИН МИТЕВ“ ИГРАЕ ЗА ГЕРБ ПОРТНИХ
image

 Мистър "1%" стигна дотам, че заклейми дори лидерите на най-голямата партия, които го измъкнаха от портиерския му стол в централата на ДПС и го направиха политик.

 Посъветва политик спечелил 11 поредни избори на медийно поведение, удари дясната му ръка, че се застрелял в краката.

 Радан явно е забравил как от портиер се превърна в председател на парламентарна група, а кликата му получи седем министерски кресла именно благодарение на коалиционните му партньори.

 Вместо да благодари на Борисов, че с гласовете на депутатите от ГЕРБ бяха приети реформите в здравеопазването и правосъдието, Радан го обвини, че не си пишел статусите във фейсбук.

 Радане, копеле, та само преди седмица твоите корифеи от пресцентъра преведоха интервюто ти от английски със софтуер. И отново стана за смях. Нима отново Борисов ти е виновен. Или пък Цветанов...

 Добре е, че Радан си донесе червената вратовръзка в студиото на Би Ти Ви.

 Но и без нея, избирателите виждат, че той се е прегърнал с БСП и не отправя дори една критика към тях от трибуната на парламента, въпреки че бил десен политик.

 Вчера от медията на Прокопиев разбрахме, че Кънев щял да се кандидатира за президент. И да се издигне сам.

 Вероятно ще е единственият си избирател.

 Радане, време е да се прибереш в портиерната. Там няма да се налага да те разпознават по вратовръзката и спокойно ще си пиеш биричката.

 След изборите можеш да поканиш и варненската си издънка

Първо в ПИК! Реформаторите отчаяни след издънката на Чавдар, отчаяният Златко се прислони в кабеларка
image

Реформаторският блок е в шок от грандиозната издънка с осъдения за шофиране в нетрезво състояние Чавдар Георгиев.

 Хората на Радан Кънев са в паника, че не могат да се доберат дори до почетното трето място във Варна и са заложили всичките си сили в друг областен град Монтана.

 Там политическото джудже Радан откри лично кампанията, но тогава се събраха предимно общински служители, роми и роднини на кмета.

 Самият Живков също е отчаян, тъй като нито една медия не иска да отразява блудкавата му кампания. Кандидат-кметът бе принуден да изяви от ефира на кабеларка, за да се види, че все още не се е отказал от надпреварата.

 Избирателите в Монтана са му обърнали гръб заради окаяното състояние на улиците заради златната канализация, в която потънаха милиони.

 През последните години Живков предпочита да ходи на скъпи екскурзии в чужбина, вместо да е по-близо до съгражданите си и да решава проблемите им.

Радан Кънев изтрещя - напада медиите за осъдения за пиянство Чавдар Трифонов

Проваленият депутат Радан Кънев шикалкави около скандала за пияния му кандидат за кмет на Варна Чавдар Трифонов, за когото ПИК първа съобщи. Явно смята, че това, да караш в нетрезво състояние, е нещо съвсем нормално. 

 "Готов съм да се кандидатирам за президент на България", категоричен е Радан Кънев. Това заяви самият той в ефира на Би Ти Ви.

 Радан се обяснява в ефир, като обвинява медиите за пияния кандидат за кмет на Варна. Най-нагло Кънев изригна срещу Цветан Цветанов със скандалното изказване да се застреля в краката, след като е коментирал публикацията. Има и нахалството да каже, че премиерът Борисов не си пише сам статусите във "Фейсбук"

image

Петното ще оправи и България. Отзад, отпред, отвсякъде

Изборите наближават, а партиите, запретнали ръкави над вълшебната магическа шапка-вадят ли вадят номерата си- кой от кой по-изтъркан, кой от кой по-абсурден.

Ехх. .. Не се научиха тези политици. Жалка работа.




Гласувай:
26



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1305645
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930