Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2015 06:15 - Бареков: Борисов попадна в капана на Меркел и още - новини за Рамаданчо...
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1928 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 26.09.2015 06:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 България и София се нуждаят от сериозни реформи, управляващите не могат да ги направят.

 „Борисов е постъпил добронамерено, поискал е финансова подкрепа от Германия. Меркел, която на думи много обича г-н Борисов и България, го е вкарала в капан.
image

Тя му е обещала подкрепа с по 30 евро на бежанец, ако България приеме статут на "гореща точка". На Борисов не е имало кой да му обясни, че това би било катастрофално за българския народ". Това заяви евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Според плана, който са имали германците, 100 000 бежанци е трябвало да дойдат в България през следващите месеци и да бъдат регистрирани у нас.
Радан Кънев – ненадминат политически тепигьоз

image
Нервите на Радан Кънев не издържат! Забрави за културните обноски в парламента, без свян си бърника в носа (снимки)
image
Радан Кънев сред първенците по отсъствия в парламента
Тук е и капанът на г-жа Меркел, защото, когато един бежанец дойде в България, страна със статут на "гореща точка", той се регистрира в нея и после дори да го изпратим в Германия, Меркел ще го върне обратно в София.", обясни Бареков.

„Затова беше много важно тази тема да бъде изговорена. Ние си я изговорихме в нашата група на ЕКР, те – в ЕНП и когато вече ние, депутатите, разбрахме на другия ден какво се е случило, тръгнахме да защитаваме и България, и г-н Борисов. Аз съм човека, на когото най-много му отива да критикува Бойко Борисов, но тук не става дума за това. От доброта го е направил, така да се каже, но понякога и добрите намерение, когато са съчетани с известна доза невежество, водят до неприятни резултати, посочи евродепутатът.

Според него разговорът с Меркел е един дипломатически гаф на българското правителство. „Борисов се е изкушил, че 3 милиона евро ще влизат всеки ден, ако станем „гореща точка“.

Направили са си логична сметка с министър Горанов, че един пенсионер у нас живее с 5 евро и за толкова може да се организира един храноден на бежанец, а останалите 25 евро да отиват в националния бюджет за социална политика.

Но 100 000 бежанци вече водят до катастрофа“.

Бареков е категоричен, че в случая Меркел е злият гений. „Не знам защо така всички я хвалят и обичат, но Европа е болник на смъртно легло. Европа и България има наистина нужда от дълбоки реформи. Патриотично-консервативни коалиции, в които аз участвам като европейски депутат, спечелиха почти всички избори в Европа през последните месеци, сега ще спечелим и в Полша. В момента се вижда, че държавите, които нямат проблеми с бежанците са държавите, управлявани от патриотично-консервативни правителства, каза евродепутатът.

„Не искам да защитавам това правителство, което беше порочно заченато. България има нужда от дълбоки реформи, а това управление не е способно да направи никакви реформи. И сега ГЕРБ и ДПС си управляват заедно, продължават си модела.

Дори г-н Сидеров, който беше единствената опозиция в парламента ме разочарова. Когато всички са във властта, народът отива в опозиция“, коментира Бареков.

Той коментира и предстощия вот като заяви, че коалицията, която е регистирана в ЦИК се казва "България без цензура" и е издигнала кандидати за кметове в големите градове, за разлика от политическите формации на бившите му съпартийци.

„Имаме сериозно намерение на тези избори да сме единствените алтернатива на управляващите, те вече не са само ГЕРБ. Нашият кандидат Мария Календерска е единствената възможна опозиция на г-жа Фандъкова и единственият кандидат, който може да говори истината за модела в София.

Тя беше първата, която постави проблемът с бежанците преди още Фандъкова да се е сетила за него, посочи Бареков. Той коментира, че всички други кандидати ще се върнат в парламента на топлите си места след вота, докато Календерска ще остане да води битка със статуквото в градския съвет на София.

И НЯКОЛКО КОМЕНТАОРА:
  • Цветанка му вика, чакай да излязат първите социологии, той пак .. Капутката та Капутката, ама няка, неубедително :)
    Ще му се стъжни на курвето, когато баречето я бушонира на числото 25-то ..
    Култово ще е мястото й девето ..
    50 автогола на кандидат - кметовете му по места, на Капута и мастията му, дупе - баклава, така ще им призлее в на изборите нощта, че ще повръщат още от булевард "България" .. уж на път за НДК !
    Нема да има .. т"ва - онова, а ще остава само болката в гъза, че този път на Мара и партийката са им набити жестоко едни 0.1 процента и баш - в петолъчката, а и в красивата и умна чотура, на Мара - селската, да си знае мястото, само под Барека и с ми - ми, да го лапа лайнян на най-известното лайно на Държавата и Европа - Бареков !
    Това си е медицински случай ! Казва се "Купрофагия" !
    К"во да прави Мара, то апетитът идва с яденето и манията, да го върже с копелдак, най-известният Ташак на циганската "политика", пръв мазняк на Бойко, Цветан, Делян и Доган, после и на Ковачевото Ице .. ама нещо все му бяга от рамото, кацналото птиче !
    Некадърна работа на единственото ни опозиционно "политиче" !
    Нищожно смешниче !

  • 1 - 01:29, 26 сеп

    Това за капана е доста свободна интерпретация. Когато Борисов отиде при Меркел, не и каза "дай пари", а "дай пари ако искаш да приемам бежанци". Борисов търси пак европейски пари за крадене, но този път Меркел трябва да го следи дали харчи наистина парите за бежанците, или както обикновено за собствена облага.

    Не разбирам Бареков какво се прави на принципен и неподкупен, като 10 години работеше като пиaр на Борисов, и то под прикритието на журналистическата професия. Позата му на сърдитко Петко в телевизионните студиа e най-добрата антиреклама за държанката и за партията му. Влизането му в политиката се очертава вече като грешката на живота му. В политиката успяват само хората с характер.

  • Рибарят - 00:10, 26 сеп

    Днеска чуден ден ! Сом 5 кила, щука 2 кила, сумати червеноперки и костури ..
    Изгледах на запис Бойко Борисов, а после Бареков ..
    Огромна разлика !
    Препоръчвам на Барека да не се мазни пак на Бойко, защото става не смешен, а още по-жалък !
    Поздравления за по-нормалният му вид на evrodeputata, но като го гледах се сетих за култовата пиеса на Йожен Йонеску, тази за "краставицата" !
    Въртя, сука, а пет пъти, ни в клин, ни в ръкав, все за Мария Календерска се праска, та чак Цветанка в чудо се видя !
    Но най-весело ми стана, когато една муха му кацна на два пъти на главата в ефир, един път на челото и един път на прическата, завита ала гомно ..
    Да се чуди човек на туй нещо, дето мяза на онуй нещо !? Явно и главата му й мирише на мухата, на нещо извадено от задницата на жената под Капута, как го е постигнал - пълна загадка ?
    Все пак, evrodeputata не идва от сбирка в Монтана в студиото на БТВ, явно в такива неща си е избрал да се парфюмира, за да сбира електората си и някак .. задушевно и задушливо да държи й Партийката си в подчинено положение на себе си !
    Интересно, къде си загуби в последно време, онова Мартин Данона ?
    Положението му май не е съвсем по мед и маргарин !?

  • Банкянският селяндурин - 23:48, 25 сеп

    Борисов:
    "В близки отношения сме с арабския свят, на всеки ъгъл има дюнер..."
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Инвестираме в дюнерджийници, режем им лентите, каним арабите на гощавка с дюнери и... още нещо. Проблемът е решен. "К,о толкУз?"

  • Бойко беше страхливец! - 23:47, 25 сеп

    Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз… още мога ли да не играя Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи.

    Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал. След като излезе от тае-куондото през 1985 г., него го направиха треньор по карате в пожарната някъде 1986-87 г. Сетне национален треньор по карате на МВР

    Валерий Найденов – първият треньор на Бойко Борисов по карате

  • българин - 23:45, 25 сеп

    Мръсникът Мутра! Колкото по бързо го изритаме тоя боклук и неговата престъпна шайка, толкова по-добре за народа.

  • ктб - банка на мутрите - 23:44, 25 сеп

    Боко го е страх от мюсюлмани?!Майтап!!!Сигурно най-после е схванал,че е объркал посоките.Кланя се на запад,но Мека е на изток.Оттук нататък и резбата да обърне,все е тая!Белязан е вече! Хвана се на приказките на задокеанските господари на оня слабоумник ,кого си сложи за президент.Потърси защита в ДПС,но не схвана,че това не са турци,а български политици с турски имена,които в мюсюлманския свят никой не брои за хора.Започна да копира поведението на министър председател,каквото Величеството демонстрира преди години,а пропусна да отчете факта,че не е част от семейството Сакс Кобург-Готта,а само един бодигард на един плей бой,дефектна издънка на славен род. Ех,Боко,Боко!!! Що не си остана само един наркобарон от Балканите.Поне не ти личаха простотията и страхът!

  • прост гербер - 23:43, 25 сеп

    Глъмпи сътвори такава безпрецедентна каша, че няма да му стигнат 100 години да стопли, какво е забъркал и какви са последствията. Да си отрежеш клона на който висиш, а после да викаш ухааа, докато падаш, е топ тъпотия. И то пред погледа на слисаните му спонсори. Те просто ще се помъчат да го задържат леко за да не падне много зле и съвсем да се размаже и толкова. За нас това не е лоша новина. Така ще имаме и шанса, да чуем отново познатото ни гърлено реване „Аз ще се върна, аз ще се върна отново“ и да видим тресящата му се от нерви долна челюст и широко изцъклените му от страх очи.

  • гад - 23:42, 25 сеп

    аха, Тиквата иначе като ходише в Турция, Ердоган да му фалшифицира изборите на пунктовете в Турция, не го беше страх, свинята банкянска

  • Боко Нихат Тиква умира от страх - 23:41, 25 сеп

    Страх го е ама парите не миришат заедно с дебелото прасе Пеевски продават оръжие и го доставят на ислямистите от ИДИЛ.Сега обаче чичко Путин като направи разчет и ще му лъсне голия осран гъз.Май е по-добре да спре да ръси простоти и да се ориентира към резрватите с инцианци в САЩ ,нали е фен на Винету.Обама ще го приеме нали са си другарчета.




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - На Борисов не е имало кой да му обя...
26.09.2015 10:54
На Борисов не е имало кой да му обясни, че това би било катастрофално за българския народ"
На прост човек да обясняваш???????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1297979
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031