Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2015 12:12 - БОКО ТИКВАТА: Заставам зад КЕВР за цената на тока
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1106 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 31.07.2015 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СТАВАЙТЕ РОБИ ! СТАВАЙТЕ БЪЛГАРИ СРЕЩУ НОВОТО ОЛИГАРХИЧНО – ТУРСКО ИГО! 
Направих всичко възможно, ако някой е могъл по-добре, нямаше да задължи НЕК с 3,7 млрд. лв., обяви премиерът
image

Направил съм всичко, което беше по силите ми и отгоре, ако някой е могъл по-добре, е нямало да се задължи НЕК с 3,7 мрд. лв. Това заяви пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов. „Истински се надявам колегите от КЕВР да спазят всичко, което е по закон, да сметнат разумно и честно на базата на изходните данни и да го представят на обществото. Ще го приема такова, каквото го дадат“, каза още премиерът Борисов.На въпрос дали трябва да се отложи с една година увеличаването на цената на тока, премиерът посочи: „Заставам зад комисията. Тя е избрана от целия парламент. От девет души, само двама са от ГЕРБ. За това е избрана от целия парламент, за да може като каже КЕВР – това е по тази методика цената, всички я приемаме“.

„Единственото, което трябваше да направим и направих са поне 4-5 срещи със синдикати, бизнес, работодателски организации, министри, за да стигнем до този модел – да предложим на КЕВР различни изходни данни с тези съкращения, които се направиха. Като се произнесат за цената ще я видим“, добави премиерът.

„От една страна, се радвам, защото гражданското общество, когато дойде ГЕРБ на власт се събужда, иначе спи в дълъг сън“, коментира министър-председателят. Той попита защо не се е стачкувало, когато се е правело „безумието Цанков камък”. „Защо не се отиде на Белене, когато там се заравяха милиарди? Какво беше това мълчание години наред? Сега 3,7 млрд. пасиви на НЕК, как тези пасиви да се избият? С какво? Да продадем НЕК, БЕХ , да го фалираме, да вдигнем цената на тока?“, попита още Борисов.

„Тези 3,7 млрд. трябва да излязат от нашите джобове – държавата, властта, хората. Мълчим, мълчим, стават ВЕИ-тата, американските договори. Защо не се протестира, когато се подписаха договорите с американските централи?“, запита премиерът.

Във връзка с протеста за цената на тока министър-председателят заяви, че при демокрацията може да се протестира.

От утре 1-ви август вдигат цената на тока , а протестите са само срещу Мая  Манолова ?! Куп безобразия направиха други властници, а тях сякаш не ги виждат ? Защо не протестират срещу  новите шефове на БНБ, за пенсионната реформа, за провалената съдебна реформа, за проваленият референдум, за закона за НСО, срещу полицейското насилие, срещу ширещата се и прикривана престъпност и още какво ли не?

Ако само Манолова ни бе проблемът …

В една Европа цените НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ И ТО НА ОСНОВНИ КОНСУМАТИВИ …

Да доходите са в пъти различни – при нас африкански и под това ниво, а на Запад – десетки пъти в повече при еднакви цени на повечето стоки, но при електричеството …

Нали Борисов щеше да протестира срещу увеличението на тока , някакви шменти-капели патриоти и те, а тя каква стана ?!

Вижте сами :
image
Цени на тока в Скандинавия за 31 юли 2015 г. -от 1.5 ст. до 11.5 ст. на KWh, а на EVN -20.582 ст. за KWh и искат увеличение от 1 август ?!!





Тагове:   цената,   тиквата,   боко,   тока,   кевр,   заставам,


Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1305498
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930