Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2015 05:15 - Цацаров дава спешно интервю, хиляди на протест срещу него в София
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1316 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.07.2015 09:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Прокуратура=цацаратура=бокоратура. Корумпираната гербаджийска лопата - вън!
 Цели институции са мафиотизирани от кръга #КОЙ, а МВР, ДАНС и прокуратурата прикриват мафията ДПС

Часове преди обявения протест срещу главния прокурор Сотир Цацаров той ще даде интервю пред бТВ. Скорострелното уреждане на негова публична изява разбуни мрежата и предизвика остри реакции.
image

Стотици българи смятат, че пиарската изява на Цацаров ще се изрази в шикалкавене по темата за реформите и отричане на връзките му с кръга #Кой и Делян Пеевски. Това ще предизвика нова буря от недоволство и ще накара още повече граждани да отидат пред Съдебната палата и да изразят гнева си срещу неработещата система и корупцията, завладяла ръководството й.  Въпреки взетите мерки да бъдат снимани протестиращите, хората не се отказват. „Време е за бунт!“, „Стига терор!“ и „Пеевски клиент, а не господар на прокуратурата“ са все по-често срещаните лозунги.

Членове на ГЕРБ се организират тайно от ръководството за участие в митинга. Те са гневни на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, които са в поза изуйгащи пред Пеевски и ДПС, коментира „Фрог“. Хората недоволстват и се заканват това да е само началото на протестите. Ако трябва, ще се бием, но ще изтръгнем страната от ръцете на предателите и мафиотите, заявиха високопоставени гербаджии. Според тях положението вече е нетърпимо, цели институции са мафиотизирани от кръга #Кой, а МВР, ДАНС и прокуратурата прикриват мафията вместо да се борят с нея. Това не може да стане без одобрението на премиера Борисов, мрачно допълват активистите на управляващата партия.
image

Междувременно медиите на ДПС впрегнаха всичките си сили да бранят главния прокурор. С поведението си те още повече затвърждават популярната теза, че главният прокурор на България е протеже на движението. Самият Цацаров очевидно няма никакво намерение на опровергае слуховете, тъй сам приема да e маша на ДПС и Делян Пеевски. Широко дискутирана е темата за ролята на прокуратурата при дирижирания фалит на КТБ, както и наказателните акции на държавното обвинение срещу врагове на Делян Пеевски.  Последният случай е анонимната дописка в една от медиите на движението – в. „Труд“ за корупция в Министерство на правосъдието. Именно тя стана повод да започне проверка на всички обществени поръчки във ведомството на Христо Иванов, който иска да реформира съдебната система и да ограничи влиянието на ДПС върху магистратите.
И ОЩЕ:

Каква хуманитарна помощ ще раздава Бойко?! Цифрите говорят: Гърците в най-тежката си криза са 4 пъти по-богати от българите
image  image
 Преди дни Бойко Борисов каза със сериозен тон, че България може да окаже хуманитарна помощ на тънещата в криза Гърция.

На фона на цифрите това изглежда абсолютно в сферата на смешките и фантазиите, на които може да вярват само  хора, които не разбират от финанси и икономика.

С 3,5 пъти са по-богати гърците от българите. Въпреки кризата и понижаването на доходите в Гърция в продължение на няколко поредни години, жителите на страната заработват огромни суми по стандартите на северната й съседка-България, съобщава руската агенция REGNUM. През 2013 година средният годишен доход на жител на Гърция е бил 8 879 евро, което е около 3.5 пъти повече от средния доход на жител на България. 

Официалните данни сочат, че средностатистическият българин е по-беден от изпадналия в нужда жител на Гърция. Прагът на бедността в Гърция е 4 068 евро годишен доход или 7 956 български лева, което е с 60% повече от дохода на средностатистическия жител на България.

Преди дни министърът на труда и социалната политика на България Ивайло Калфин е изразил мнение, че българската икономика на днешния етап не е достатъчно стабилна за въвеждането на еврото като официална валута.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1305471
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930