Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2015 09:55 - Ще се запиша на курс "Обучение за терористи - камикадзе”! В Пловдив
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1252 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 12.07.2015 18:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Обучението включва четири модула, всички ще ги мина!

Обучението е напълно безплатно и се провежда в няколко тематични модула, пише в личния си Фейсбук профил Катрин Гутман.
image  image

Първи модул: Религиозна подготовка. Модулът включва качване в автобус от градския транспорт на Пловдив. (например № 26, № 37, изборът е богат...) Осигурени са около 45 градуса – средна температура. Всички пътуващи са съсредоточени в своята си „една точка” и медитират, някои даже вегетират... На лицата им е изписано религиозно смирение. От време на време се чуват приглушени молитвени псалми „О, Боже! О, Боже!”. След слизане на съответната спирка курсистите с радост ще установят, че външната температура -макар и около 35 градуса, - е доста по-ниска, от тази в автобуса. Ще бъдат гарантирано обзети от фундаменталистки настроения и мотивирани за предприемане на конкретни терористични действия.

Втори модул: Предварителен тест за физическа издръжливост Модулът включва участие в среща между 14 и 16 часа, в сборния пункт на площада в Пловдив, в близост до Централна поща и Партийния дом. Горещината, която ще имат възможността да почувстват е двупосочна – от горе надолу и от настилката нагоре..Наблизо е осигурен и разкопан терен за практически занятия. Оцелелите не могат да се приютят в намиращия се наблизо Военен клуб, тъй като там всички места вече са заети от възрастни ветерани и офицери от запаса, заклели се да отмъстят на пенсионната система като живеят поне до 150 години.

Трети модул: Попълване на молби и практическа работа с документи. Обучението се провежда в сградата на НАП в Пловдив, ул. Скопие, в която по традиция по това време не работят 3-те тела на централните климатици на сградата. Данъчните - накипрени с потници, хавайки, бермуди и джапанки, успешно се сливат с тълпата, което от една страна повишава събираемостта, а от друга спомага за залавянето на некоректни търговци без касов апарат от близкия „Събота пазар”. Курсистите развива и умения за оцеляване във враждебна среда. Допълнителни часове за напреднали: включва разчитане на фискален касов бон на EVN за изразходваната електроенергия за предходния месец, в която все още не сте ползвали климатик ..и въпреки това - изненааада!. Четивото е дълго ..няколко метра и възпитава у кандидатите търпение, концентрация и способност за ориентиране в лабиринт. Предупреждение: наличието на няколко висши образования не помага.

Четвърти модул: Комбиниран тест за психическа и физическа издръжливост Курсистите присъстват на задължителна едновременна прожекция на актуални турски сериали между 16 и 18 часа на Античния театър или на Римския стадион в Пловдив. Ще разберат и как точно са измрели елините и римляните. Свободните места на прожекциите ще бъдат попълвани от жители на квартал Столипиново, не успели да се изкъпят безплатно в пловдивските болници. Курсистите ще имат възможност да научат какво е това газова атака. (ще го продължа утре.., ако оцелея.)
Дали ще се кандидатирам за президент – това на никой не е работа
Тъй вярно, сър, генерале! Пардон, господин премиер!

imageimage




Гласувай:
6



1. injir - Камикадзетата се отличават от д...
12.07.2015 10:54
Камикадзетата се отличават от другите хора по това, че живеят като за последно.
цитирай
2. kunkata - Е, в кв. Смирненски е по-хладно. ...
15.07.2015 08:04
Е, в кв. Смирненски е по-хладно. По-разкопано и удобно за тест за физическа издръжливост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1305890
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930