Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2015 10:23 - Али Буда /Баба/ и двеста и 40-те разбойници
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 881 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 11.07.2015 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Живеем в бандитска, жестоко корумпирана страна,  страна, в която убийствата, грабежите, кражбите, измамите, лъжите са основни начини за забогатяване. Някога Али Баба и 40-те разбойници са били заплаха за богатите, за разлика от сега, когато Али Буда и 240-те разбойници-наглеци в парламента, не могат да разделят грабежите си. Фалшиви и некадърни министри и техните протежета реформират /деформират/ всичко. Пресен пример за слугинаж е мазника от КЕВР Иван Иванов, играеш по свирката на празната тиква, недоносчето Деян Добрев, наркомана Москов и т.н., все гербаджийски лопати, само лаещи и чудещи се как да доунищожат бедните българи.
 С право всеки час 9 души напускат страната и вече над 2,5 млн. са се спасили от новия геноцид над българите за 25 години грабеж от политиците.
новини, които те карат да бдиш __ УДАРИХМЕ ДЪНОТО! ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ, ВИЖТЕ!
Здравейте. . __ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ВИДИ КАКВО КАЗА БОЖИДАР ДИМИТРОВ ПО БНТ ТАЗИ СУТРИН! ВЕЛИКО ВКЛЮЧВАНЕ! НЕКА ГО ...
Всички са за съд от това котило на престъпници. 
АКО 89 ГОДИНА МИ БЯХА КАЗАЛИ, ЧЕ ВМЕСТО ПРАВЕШКИЯ НАЧАЛНИК ЩЕ ДОЙДЕ БАНКЯНСКИЯ, ЩЯХ ДА СЕ ГРЪМНА С ПОВЕРЕНИЯ МИ АВТОМА
Т
  image  image
От една страна ми е странно, че премиерът ни нарича лидерите на ЕС и САЩ – Големите началници. Значи са ти началници, а? А ти какъв си им? Но от друга страна нали същият Индивид нарича Господ Бог – Началникът горе.
Сервилен шапкарски манталитет…
Важното е, че и той е Началник, та макар и само на 6 милиона изперколясали от Прехода. Които не роптаят срещу Началството.
Ако 89 година ми бяха казали, че вместо правешкия началник ще дойде банкянския, щях да се гръмна с поверения ми автомат. Ма аз и без друго нямаше да повярвам.
Рамадан и "Протестна мрежа" на тайна среща планират свалянето на Цацаров. Дават по 50 на човек за митинг срещу главния прокурор. Набъркан ли е министър Ненчев?
image

Тъй наречената "психодесница" психяса съвсем.  Грантаджийските кръгове около "Капитал", шпицкомандата им за уличен натиск "Протестна мрежа", Радан Кънев и министъра-протестър Христо Иванов все повече губят почва под краката си покрай очертаващия се провал на персоналната им съдебна "реформа". "Светинята" на демокрацията Иванов бележи гаф след гаф, прокуратурата вече го разследва за обществените поръчки във ведомството му, а след разкритие на ПИК стана ясно, че най-нагло е лобирал срещу приемането на България в Шенген (вижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

 Жегата около психодесните ги тласка към отчаяни ходове. Поредният им клиноведски замисъл е да свикат във вторник пред Съдебната палата митинг срещу главния прокурор Сотир Цацаров, който уж спъвал "Светиня му" в опитите да реформира Висшия съдебен съвет според интересите на кръга "Капитал" и фондация "Америка за България".
image

 Източници на ПИК довериха, че идеята за митинга се е зародила на конспиративна среща на Радан Кънев, генерал Атанасов, известен като "Гнома" и активисти на "Протестна мрежа", сред които Антоанета Цонева. На рандевуто заговорниците стигнали до извода, че нямат потенциал да съберат повече от 20-30 викачи срещу Цацаров - това е обичайната "ураджийска" агитка на протестърите, която обхожда целево всички политически акции по жълтите павета на София.

 По тази причина Радан и сие този път решили да играят на сигурно и да плащат за митинга. Според данни на ПИК уговорката е да се съберат около 500 души - предимно от провинцията, на които ще бъдат платени по 50 лева на калпак. Инвестицията от 25 000 лева щяла да бъде подсигурена от присъдружното на Кънев министерство на отбраната.

 "Ведомството на министър Ненчев е нещо като куче-касичка за протестърите. Това е доста странно - военното министерство финансира протести срещу главния прокурор на България", дивят се хора, присъствали на секретната сбирка. 




Тагове:   Буда,   Али,   баба,   240,   разбойници,


Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1297904
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031