Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2015 06:45 - АЛО, АМЕРИКАНЦИТЕ В АМБАСАДАТА, ЩЕ ЗАЩИТИТЕ ЛИ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ОТ МВР – НАТИСКА?!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 01.07.2015 06:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
               Нулевият суверенитет на България
image
 Меверейците нямат спирка, когато решат да притискат неудобни журналисти. Публична тайна е, че сред най-неудобните за тях е Веселина Томова, собственик и главен редактор на сайта „АФЕРА“. Четем текста за меверейския натиск и не вярваме на очите си. Одма се сетихме за прононсираните „защитници“ на свободата на словото в американското посолство, тъй като е очевидно, че там са съчинителите на заготовките за прословутия доклад на Държавния департамент на САЩ за България, в който пишеше за „автоцензурата“. Ало, американците в Амбасадата, ще защитите ли Веселина Томова от МВР-натиска?! Или ще продължите да лицемерничите за „автоцензурата“ сред журналистите в България.
image  image

Обрали храма в Шипка, прогърмяха сайтове в деня, когато цивилен полицай звъни на вратата на Веселина Томова. Не се ли сещате кой беше от Шипка? Как може? Румяна Бъчварова не беше ли от Шипка? Може ли министърката на вътрешните работи, която медийните близачи възторжено посрещнаха като носител на нов „дух и стил“ в МВР, да обясни защо меверейците не търчат по следите на грабителите на храма, а се опитват да газят и мачкат журналистка, доказала, че „Този живот е за смелите!“?! Не стига, че меверейците станаха за смях с издирването на Ембака, а сега ни връхлита и мракобесието срещу Веселина Томова. Позор!

Апропо. Бойко Борисов ще покани ли отново Веселина Томова на кафе в Бояна като на 30 април 2011 г., за да се поразговорят за „тарикатчетата“ в ГЕРБ-Варна и ОД на МВР-Варна.
КОЛКО ВЕЛИК Е ТИКВОНИЙ БАНКЯНСКИ - НАРЕДИЛ ДА ГЛАСУВАТ 100 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ЮНКЕР. НА ТОВА МУ ВИКАМ ПРЕДИЗБОРЕН РУШВЕТ
image

К"ва е тая истерия по гръцкия дълг? "Що е тоя рев, че Гърция отивала към фалит, че ще излиза от еврозоната? Даже днес един неорентиран гербераст обясняваше как ще се върне граничния контрол и ще попълваме митнически декларации при влизане и излизане на границата с Гърция.
Прости му, Господи, неграмотността не е порок! От"де да знае депутатина разликата между "Европейски съюз" и "Еврозона". Това не се учи в Магнаурската школа в Симеоново! Което не му попречи да се пеняви колко лош народ са гърците, защото не искали да си плащат дълговете и сега ние трябва да се напинЯме да плащаме и за тях! И колко велик е Тиквоний Банкянски, защото наредил на правителството да гласуват 100 000 000(сто милиона) евро да се дадат помощ на Юнкер, за да реализира плановете си!

Кои планове - само Боко и Юнкер си знаят!

На това аз му викам - рушвет, узаконен с решение на МС! За да се изсипят всичките хрантутници след два месеца, да славославят герберастите и омайват непрогледналите следовници на герберастката върхушка! И целият рев срещу елините е за всяване на уплах и паника - ако не сме ние герберастите, ще станете като гърците! Тая мантра божеството от Банкя повтаря от 2009 година!

Много се надявах поне едно нещо да свърши като хората - майка ми да взема "гръцка" пенсия! Ама, тя некадърността, по хората ходи - не можа да ни направи като гърците, дори да падат - го правят гордо! А на нашите тюфлеци кръста им мек, а устата голяма - вече дудука малък за тях е, трябва флигорна!

Затова Европата от днес говори за "оставане на Гърция в Еврозоната" и май забравиха за фалита! Така както забравиха за мераците Тиквонийски да го приемат в тази зона!
Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола!




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1297886
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031