Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2015 15:21 - ЖИВОТЪТ В БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН ГРАНДИОЗЕН ПОЗОР. ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ.
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 786 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.07.2015 10:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Една година по-късно.
Аспарухово – 13 загинали. По непредпазливост. Извършителят е неизвестен. Прокуратурата мълчи.
image
КТБ – 54 починали. Поради умишлен грабеж. Извършителят е известен и се радва на свободата и комфорта на дебелите си банкови сметки. Прокуратурата мълчи.
Животът в България е един грандиозен позор.
Предстои да отбележим още некролозни годишнини – Мизия, Горни Лом, Иганово и др.
Ако питате за Близнашки, Борисов, Плевнелиев и другите разбойници, те са добре и се радват на добро здраве, много пари и пр. екстри. Благодаря, че попитахте!


БОГОМИЛ БОНЕВ РАЗБИ АДВОКАТА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: „ОТКАЗЪТ НА ЦВЕТАНОВ СЕ НАРИЧА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТО! ПО-ПОЛЕКА С БИВШИТЕ МИНИСТРИ, АКО ОБИЧАШ!
image

Адвокатът на Цветанов: Ако го вкарат в затвора, трябва да паднат главите и на други бивши министри и прокурори“

Менко, да ти обясня разликата. Министърът може да откаже да подпише, дори ако има разрешение от съдия, когато инициативата идва от собствените му подчинени и той е установил нередности.
Но когато инициативата е от прокуратурата по текущо дело, отказът се нарича престъпление срещу правосъдието, защото министърът пречи да се съберат доказателства.
Та по-полека, ако обичаш, с бившите министри.

ТИПИГЬОЗЛЪШКАТА! СВЕТОВНАТА БАНКА МУ РЕЗНА ТИКВАТА, ТОЙ ОТВРЪЩА, ЧЕ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ СЕ УВЕЛИЧАВАЛИ!
image

След като вчера представителят на Световната банка у нас буквално размаза и уволни правителството на Бойко Методиев Борисов, Борисов днес нагло и типигьозлъшката отвърна с безумното: “ Чуждестранните инвеститори се увеличават и безработицата пада.„, по време на официалното откриване на вакуумната дестилационна система „Солвей соди” в гр. Девня.

Статистиката показва, че ръста на икономиката е минал 2%. Стабилността дава своите резултати”, рекъл Бойко Методиев Борисов.
В същото време вчера той бе отсвирен и буквално уволнен от Световната банка. Ако България беше Румъния, нали се сещате?! Ама не сме Румъния. И няма да бъдем, по простата причина, че Цацаров ходи всяка сряда на оперативка при Борисов, а смехотворната Меглена Кунева, дето „ще бори“ корупцията, вчера бе пред очите на представителя на Световната банка, когато и нея я уволни със скалпелната си оценка за българското правителство, чийто вицепремиер е Пръмова. До този момент никой от правителството МУ не смее да коментира оценката на Световната банка за управлението на Борисов -2.  Слугинските журналя и медии пропускат надупено темата, а „Боркинята“ Пръмова също мълчи мишошки.

БОРИСОВ НАБУТА КУНЕВА ВЪВ "ВРЯЛАТА ВОДА": "ИЗБЯГВАЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ИНСТИТУЦИИ!"
image

ВИЦ : Борисов се включва в протести срещу поскъпване на тока
image

 Премиерът Бойко Борисов заяви, че е готов да се присъедини към протестите на работодателските организации срещу поскъпването на тока, защото и той е против, съобщи „Фокус“

Премиерът повтори молбата си към Комисията за енергийно и водно регулиране да отложи поскъпването, за да даде възможност на изпълнителната власт да потърси резерви.

При посещение във Варна Борисов коментира декларацията на работодателските съюзи, които обявяват, че от 26 юни предприятията ще спират работа за час, ако цената на електроенергията за бизнеса се увеличи от 1 юли, както и ултиматума на Патриотичния фронт, който обвърза подкрепата си за правителството с цената на тока.

Нека да бъдем коректни. Всички говорехме, че трябва да има държавен регулатор, който да е изцяло независим. От 9 члена, мисля, че ГЕРБ има само двама представители там. Държавният регулатор казва каква да е цената на тока. Аз категорично не съм съгласен с това, което казва, заяви Борисов.

Той съобщи, че през почивните дни ще проведе съвещание, за да постави задача на държавните органи цената да не се повишава.

Нямам никакво право да се меся на регулатора. Имам право обаче да се меся в работата на НЕК, БЕХ и, ако трябва, дори да отидем за по-драстични промени в два-три текста на закона, ще настоявам да се направи, каза Борисов.

Той допълни, че се е разбрал с Патриотичния фронт. Не е коректно политическите партии да говорят, че ГЕРБ или аз искаме да вдигнем цената на тока, каза той.





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304249
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930