Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2015 09:43 - Турското мекере Хюсеин Хафъзов - НАГЪЛ : Говоренето на турски било граждански протест
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 4219 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 29.05.2015 11:26


 Това предателско мекере Хюсеин Хафъзов приветства държавата на "свободата" Турция. Хафъзов стана забавно известен с изказването си от парламентарната трибуна на чист български, че никога не е „ваканцувал“, защото на почивка (на море) се разкриват много нелицеприятни гледки… Напоследък той отново доби странна популярност, след излъчването от „Господари на ефира“ на видеата, в които той агитира предизборно на майчиния си турски език.

„Нашето говорене на турски език е граждански протест”, заяви пред Нова телевизия депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов, който даде първо интервю след повече от година мълчание. народният представител коментира както агитацията на турски език и проблемите в Гърмен, така и много други теми.

Хафъзов има няколко наложени глоби за агитация на турски език. Общата им стойност е около 10 000 лева. На този етап не е платил нито една, защото все още ги обжалва. „Защо дразни говоренето на турски език? Това кого дразни, освен емоционално? С какво ощетяваме бюджета и страната?”, попита той.
image

Би трябвало да се замислим защо ние да не получим необходимото разбиране. Защо не се разбере болката, че ние имаме нужда от това да се каже „Турци сте и ние ви харесваме с вашата особеност и с вашия език”, а не само: „Турци сте, нямате право и място в изпълнителната власт” или „Турци – вън”?, коментира Хафъзов.

„Турците, мюсюлманите в тази страна са мирни, тихи, спокойни и не биха подходили с агресия, това е немислимо”, подчерта той. „В дебата за Гърмен ще се разбере, че не ДПС е в основата на този проблем. Може би има пропуски, но те не са само в Гърмен, те са в цялата страна”, смята депутатът.

Аз имам много идентичности, преди всичко аз съм мюсюлманин. Аз съм и либерал-демократ. Аз съм и европейски гражданин със самочувствие и със съхранени корени. Тези идентичности няма как да ми позволят да бъде фанатик. Ако все пак трябва да бъда някакъв фанатик, то съм фанатик на правилата”, заяви той.

Хафъзов, или си български гражданин, или си турчин, но законите са едни и като ги нарушаваш като рецидив ти трябва да бъдеш съден, дори и да мислиш, че си прав, защото БОЛШИНСТВОТО Е РЕШИЛО ТАКА В ОСНОВНИЯТ СИ ЗАКОН … ТОВА Е ОСНОВАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА …

Това е България и ако си български гражданин, трябва в официалните си изяви да говориш език на Родината си, която не е Турция, а мюсюлманската религия НЯМА ЗА МАЙЧИН ЕЗИК ТУРСКИЯ ЕЗИК …

По този повод ЦИК наложи четири глоби за агитация на чужд език на Хафъзов и Местан, освен това стана ясно, че Комисията ще сезира и прокуратурата за изказванията на Хафъзов, които могат да се тълкуват като „призив за етническо противопоставяне“. Източници на Lentata.com, пожелали да запазят анонимност коментираха, че Хафъзов е определян като „привърженик на неоосманизма на Ердоган, турския национализъм и националистическия ислямизъм, той е сочен като връзката между ДПС и ислямистите в България, както и като връзката с турските ислямистки фондации.“
image
Депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов притеснен, че ромите могат да изчезнат

Хюсеин Хафъзов: Да, турчин съм. Защо да не говоря на турски?

 "Нито една глоба не съм платил все още за агитация на турски език, защото ги обжалвам. Иначе те са около 4 - 5 и са на стойност около 10 000 лв.", заяви пред Нова телевизия депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов.

 "Турците не заслужават ли някакво уважение и признание", попита той и добави: "С какво дразни някой това, че говорим на турски език". "Би трябвало да се замислим, защо ние не получим необходимото разбиране, ние имаме нужда от това да се каже - да, турци сте и ние ви харесваме такива каквито сте, а не да се казва - турци вън", заяви Хафъзов. Турците, мюсюлманите в тази страна са мирни, тихи и спокойни, напомни той.

 Хафъзов смята, че не е нужно да се страхува някой от него и поясни, че не е фанатик. "Какво е фанатичното в това, че искам равноправие за всички български граждани С какво Хюсеин Хафъзов плаши?", попита депутатът. Хафъзов заяви, че когато някой обижда пророка Мохамед той е нещастен. "Етносите и религиите са част от обществото", напомни още скандалният политик.

 На въпрос наистина ли не ваканцува, Хафъзов отговори, че има много болка и страдание около него и не може да си позволи да разхищава пари заради това. "Бих дал пари на някоя старица да си плати тока, дори на някой, който да отиде да ваканцува", каза още депутатът.

image

Росен Плевнелиев – български президент или възторжен фен на исляма
image

image



Тагове:   Хюсеин,   мекере,   турско,   Хафъзов,


Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304727
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930