Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2015 14:55 - АМЕРИКА се предаде, клекна пред РУСИЯ
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 3167 Коментари: 1 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 АМЕРИКА се предаде, клекна пред РУСИЯ! Кери отиде на крака при Путин и каза, че ще дърпа ушите на Порошенко за…. Какво ще правят сега БЛИЗАЧИТЕ от БЪЛГАРИЯ Плевналиев, Борисов, … Не забравяйте обаче, че става дума за договорка между ПАРИТЕ на Русия и Америка, разделиха си света 50:50

 На пресконференция късно снощи журналист зададе въпрос на Кери какво ще прави с Порошенко за изказването му и Кери отговори, че ще го посъветва да се откаже и спазва договорът от Минск.

Какво ще правят сега близачите от България Плевналиев, Методиев Борисов, Митов, Ненчев и още знайни и незнайни русофоби.
На Америка им трябваше такъв като Елцин, да го управляват, но преди 14-15 г дойде Путин. И той живее в капитализъм, защо да им се подчинява, а не да дели 50/50. Америка опита с Украйна, опита със санкции и накрая клекна. Тоест каза: Съгласни сме да си поделим света 50/50
image. Европа явно се уплаши, че няма кой да и купува стоките, газ няма откъде и Кери каза, ОК, ще делим света 50/50.

Не забравяйте, че става дума за договорка между ПАРИТЕ на Русия и Америка, разделиха си света. Досега американците искаха всичко, но клекнаха.
Коментар „Под лупа“ : Мдаа … Парите движат света … Капиталите господстват … А когато няма достатъчно капитали те се допълват с оръжия, но не само АК-47, а с междуконтинентални балистични ядрени ракети … В Русия след Горби всичко е вече пари, няма комунизъм, няма соц, но има милиони хора с носталгия по червеното, както и в България. Сега, ако капиталистите от USA и Русия се разберат и паднат санкциите ще бъде много гротескно за слугите … България има само два избора – да слугува на САЩ или на Русия. Забравете славянство, русофилство и граждани за европейско развитие. Великите сили – те осъдиха България да е слуга, както и нашите властници от 1944 г. досега … Може и да няма робство, но слугинажът ни е пълен … Как беше, а ? „Горда Стара планина …“ и т.н
.
А през това време Плевнелиев с нов гаф за Далай Лама
Президентът Росен Плевнелиев направи нов огромен гаф по време на визитата си в Монголия. При посещението му в будисткия манастир „Гандан тегчилен“ държавният глава изразил съжаление пред домакините си, че будисткият лидер Далай Лама не е идвал в България. Вестник „Преса“ обаче реагира остро по въпроса със статия със заглавието „Срамота“, в която изданието припомня на Плевнелиев, че Далай Лама беше у нас през 1991 г. и се срещна с покойния президент Желю Желев и доказва това със снимка от тази среща.
image

Плевнелиев беше посрещнат заедно с членовете на делегацията от духовниците в традиционна шатра на чай с мляко и паничка ориз, а като комплимент за гостоприемството, той съжали, че Далай Лама все още не е посещавал България и изрази надежда, че един ден това ще се осъществи, пише „Преса“.

Гафът на Плевнелиев предизвика коментар във вестника, където като част от публикацията се припомня невежеството на президента Росен Плевнелиев и непознаването на историята, които той демонстрира и в изказванията си за значението на 3 март и 9 май.

Българската делегация ще отпътува от Монголия към Южна Корея, където продължава официалното посещение на българския президент на азиатския континент.



Тагове:   Америка,   Русия,   пред,   предаде,   клекна,


Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ravramov - Т.е. и САЩ и Русия
14.05.2015 09:57
се управляват от марионетки на юдео-масонската олигархична върхушка, както бе по време на т. нар. "студена война". И тогава света беше разделен на два лагера - едните бяха към СССР, а другите със САЩ и Запада. Цялата тази "конфронтация" е само за замазване очите на зомбитата.
Истината и спасението са единствено в Православната вяра и в монархията, а не в капитализма, комунизма и демо(но)крацията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304387
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930