Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2015 07:11 - ПРОСТАКЪТ СЕ РАЗБИРА НАЙ-ДОБРЕ С ПРОСТАЦИТЕ
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 14.03.2015 07:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageЗа бедстващИТЕ българи и проспериращите простаци
Някои фрагменти от новините изглеждат направо безумни. Съобщава се, че бедстващи хора няма. А след това се добавя, че бедственото положение продължава. И се издирват още двама безследно изчезнали. На екрана се виждат съборени стълбове от електрическата мрежа, преспи, села и махали, откъснати от света, поради затворени пътища.
Хората с горчива ирония и с безразличие и тъжна апатия ни казват, че на берекета вече му викат бедствие.
Някои журналисти се осмеляват да изрекат на глас какво ги чака тия хора в бедстващите райони, когато започне т. н. снеготопене. А то вече започна. Снеготопенето е синоним на наводнения и нови бедствия.

Други фрагменти от новините се опитват да ни внушат опитмизъм и ни съобщават, че премиерът Борисов присъствал на представянето на книгата на някакъв европейски фактор. Не се казва нищо в новините дали Борисов е прочел въпросната книга, втората в наситения му с литературни предизвикателства живот, и какво е разбрал от нея, защото той използва това събитие, за да изглаголи поредните си простащини и простотии, с които развеселява оптимистите и прави песимистите живи черногледци.
Прав е Борисов. Простият лидер най-добре се разбира с прост електорат.
И за да съм точен, ще добавя, че под прост, Борисов разбира простак. Респективно, прости са и простаците, които го крепят на върха.
Пиарите и имиджмейкърите на Борисов, ако имаха малко ум, би трябвало да му забранят участието в културни прояви и събития. Присъствието му опошлява подобни прояви, прави ги смешни и те изглеждат като карикатури от некролога на някой шегаджия, който си пие ракията в кварталната кръчма и се радва, на глупавата си шега с фалшивия некролог, който сам си е напечатал и разпространил в махалата.
Бруталният цинизъм на Борисов и министрите му ще остане незабелязан от бедстващите – те нямат електроснабдяване и не са в състояние да видят и чуят хуманоидните му политически изблици, докато чакат някой да им докара брашно, захар, олио и памперси.
Несъмнено, Борисов си дава ясна сметка какво прави. От нивото си на гавазин на Тато и дребен сикаджия с фалшив черен пояс по някакви източни бойни изкуства, той успя да стигне удивителни нива в „кариерата“ си. Кариерата му е безпрецедентен случай в историята на човечеството. Или поне на мен не ми е известен подобен биографичен сюжет.
За църковния орден, който му готвят от Светия синод мисля, че всичко беше казано.
  
Обединени в грабежа
Политическият разврат удари тавана. Застанали един до друг Бойко Борисов, Мая Манолова, РБ, ДПС, АБВ, Атака, НФСБ, БДС се прегърнаха в името... на грабежа на КТБ. Цялата статия ТУК.




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304209
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930