Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2015 17:45 - В ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА УПРАВЛЯВА СУЛТАНЪТ БОРИСОВ!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1091 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Докато се търкалях днес по разбитите републикански пътища, все първокласни по сертификат, без да пуснах радиото на вълните на „Хоризонт“. За късмет, попаднах на редовния петъчен контрол. Изслушах няколко много пламенни и безсмислени декларации на парламентарни групи. Първата беше за майчиния език, неговата идентифицираща и културографска роля, както и още един куп наукообразни фрази и приказки, изречени мъжествено подобно от мисис Синтаксис. Оная ханъма, депутатката от ДПС, дето служебно ръководеше младежта и спорта.
image

След нея Волен изрече горчивите истини на националсоциалистите, като не забрави да предаде и горещи поздрави от името на тов. Путин.

Когато дойде ред на същинското мероприятие – контролът на народните избраници над министрите, председателя Цецка Цачева обяви, че ПРЕМИЕРЪТ ИМА АНГАЖИМЕНТИ И НЯМА ДА ПРИСЪСТВА НА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ КОНТРОЛ. Така и не стана ясно какви ангажименти си е насрочил Борисов точно за традиционния петъчен контрол. Не стана ясно защо ги е насрочил точно за този ден? Защо не ги е отложил, за да се яви в пленарната зала, както му е редът? Депутатите покорно приеха новината, че отново са въвлечени в някакъв позорен и смешен миманс в играта на парламентаризъм.
Да ви кажа ли защо Борисов не се яви пред своите началници, делегатите на народа? Защото любимото хоби на Борисов е да унижава опонтите си, като им демонстрира по един крайно провинциален начин колко са незначителни и неважни. И защото Борисов се изживява най-малкото като полубог. Това, че в конституцията пише, България е парламентарна република, няма абсолютно никакво значение за него. За себе си Борисов мисли, че е император, цар, султан, първи велможа. Мисли го още преди да се погледнал в огледалото сутрин.И така е всеки ден. Да подлага на присмех и унижения Народното събрание и събраните там негодници, за него е върховно удоволствие. Майната й на конституцията, нали така?!
Жал ми е за депутатите. Срамувам се заради тях. Нито един не направи опит дори да се направи на мъж и да се изрепчи на големия негодник!
Жалка история, дами и господа. Поредната жалка история.





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1298092
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031