Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2014 09:51 - Топясновидец сензационно: Съдбоносни избори през 2015 г., сменят се министри!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 2443 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 04.01.2015 17:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ясновидецът Божидар Караджов вече 5 години е във фокуса на общественото внимание със своите точни прогнози и невероятни предсказания. Неговите пророчества се следят с внимание не само от обикновените хора, но от редица политици, общественици и социолози, тъй като доста от тях звучат сензационно неочаквано, но после се сбъдват. Той има и няколко книги, а последната „Отвъд зоната на здрача с Божидар Караджов. Пророчества за 2014 г.” отново привлече интерес, тъй като включва пророчества за политика, селско стопанство, култура.
image

 - Какво ни очаква след изминалата 2014 година?

- Кармично 2014 г. бе трамплин, за да стане отрезвяването и тоталната промяна през 2015 година. Миналата година аз познах, че ще има предсрочни избори, защото на Орешарски не му бе отредено да управлява повече и така стана. През 2015-а също ще има съдбоносни избори. Омразата, която се насади в последните месеци, ще се уталожи и ще се размие полека. До края на 2015 г. България ще остане в този омагьосан кръг, в който сме в момента. Ще има промени в изпълнителната власт, смяна на двама министри.

- А на политическата сцена какво да очакваме?

- Протестите няма да свалят правителството. Първанов тепърва се завръща в политиката със замах. Татяна Дончева ще се занимава с политика – в кармичен тандем със силни политически фигури. Аз миналата година предсказах, че “Атака” няма да стане политически труп и няма да излезе от парламента и така стана.

Кармична е 2015 година за обединяване на десните сили в България и тези действия ще доведат до резултатност в цялото общество. Жена ще е в основата на обединение на десницата, но това не е нито Надежда Нейнски или Меглена Кунева, а най-вероятно е Йорданка Фандъкова. Тя има огромно бъдеще в политиката, за да обедини дясното. Фандъкова на следващите избори няма да се кандидатира за кмет, защото в бъдеще се пренасочва към лидерски управленчески позиции в партия ГЕРБ. Ще спомогне за развитието не само на партията, но и за обединяване на десните сили в страната. Йорданка Фандъкова след 1-2 години ще бъде привлечена на по-лидерска позиция в ГЕРБ.

Припомням, че аз предсказах през 2013 г., че Реформаторският блок върви във възход и влиза в парламента на следващите избори. Същото казах и за Бареков и “България без цензура”.

- Каква е прогнозата ви за страната?

- Ролята на България на международната сцена ще се засили. Най-силната икономика в Европа – германската, ще засили подкрепата си за България.

В рамките на близките две години ще се увеличат заплатите на определени професии. Минималната работна заплата до края на 2015 година ще се покачи до 370 лв. Доходите на българите ще станат съизмерими с европейските едва към 2020 г., но не същите.

Цените на земеделските земи и горите ще скочат драстично с 30%. Паниката, че чужди инвеститори ще закупуват земи, ще утихне.

Каквито и договорки да се правят, ще има зелена светлина пред 7-и реактор в АЕЦ “Козлодуй”.

Но това не променя ситуацията около “Белене”, където също ще се работи. В отношенията с Русия ще се стигне до компромиси и разрешаване на проблемите по отношение на АЕЦ “Белене” в близката година. Ще се постигне консенсус в близките две години, тъй като ще се появи трета страна, която ще има инвеститорски интерес по проекта “Белене” – той ще бъде гарантиран, разработен и съфинансиран.

България ще се превърне във врата на Китай към Европейския съюз. Ще се забележи значим интерес към България от страна на китайски инвеститори. Реално ще започнат да инвестират средства, най-вече в Югозападна България, в няколко сфери като машиностроене, автомобилостроене и т.н.

Припомням, че аз миналата година заявих, че ще има идея за построяването на трети Дунав мост, който ще е при Силистра и ще свързва Балканите и Европа с Украйна, Молдова и Русия.

- А какво ни очаква в международен план?

- Обама вече губи лидерството си. След него има вероятност жена да стане президент на САЩ. Русия е една от държавите, която през 2015 година ще има най-сериозен икономически растеж.

Ще се стигне до спогодба за по-лек визов режим за българи и руснаци. Ще продължи възходящото развитие на туризма между двете страни. Лек спад на закупуване на жилища от руснаци у нас.

Англия ще смекчи позициите си спрямо България. Потокът от туристи към Слънчев бряг, въпреки компроматните филми, ще продължи.

Трудна година за кралицата. След нея няма да управлява принц Чарлз, престола наследява внукът є Уилям. До 3 години принц Хари се жени

Гадателката Гюкчен прогнозира бунтове през февруари _ НОВИНИ и АНАЛИЗИ от FROGNEWS



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1302498
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930