Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2019 16:02 - Руският Патриарх Кирил: Начело на Световната дигитална мрежа ще е Антихрист.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3792 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 19.01.2019 17:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Патриарх Кирил за пореден път публично посочи, до какво ще доведе построяването на светвния електронен концлагер, който еднозначно ще е антихристов инструмент за контрол над човека!..
"...Малцина знаят, че всеки път, когато ползвате гаджет (електронно устройство), искате или не, с включена или изключена геолокация (джи-пи ес), някой, със сигурност, ще знае, къде точно се намирате, от какво се интересувате или от какво се опасявате. Световната мрежа от гаджети дава възможност за вселенски контрол над човешкия род", - поясни предстоятелят на Руската православна църква (РПЦ).
"Представяте ли си, каква власт ще се концентрира в ръцете на тези, които ще контролират цялата световна електронна мрежа, и които ще знаят всичко случващо се по света!" - предупреди Патриархът. Според него, от християнска гледна точка, подобен контрол, от едно-единствено място, е предвестие за пришествието на Антихриста".
"Антихрист ще е този, който ще е начело на Световната Мрежа, и той ще контролира целия човешки род. Което значи, че сама по себе си, тази структура е много опасна. Не трябва да има единен център, поне в обозримо бъдеще, ако не искаме сами да приближим апокалипсиса".

Коментари:

Андрей Рыбак »»
БИОМЕТРИЯТА Е "ПРИВИЛЕГИЯ НА РОБИТЕ": Политическият и финансов руски елит, и обслужващият ги персонал, се предпазиха от "светлото цифрово бъдеще".
В началото на 2018 година Президентът на Русия подписа много интересен указ «За внасяне на изменения в закона за Федералната служба за охрана», според който, службата за охрана има право да скрива личните данни на всички онези, които охранява, а и данните на техните роднини. Което означава, че много голям кръг семейства на държавни чиновници може да се избави от «удобствата» и «комфорта» на Единната биометрична система, и от възможността «да си повишат качеството на живота» (по думите на един от лобистите на цифровата икономика — вице-премиера Игор Шувалов), като се избавят от задължителното даване на биометрични данни, директно на лихварите (банкерите). Понеже в Русия, вместо държавата, банките вече снемат биометричните данни на руските граждани, и им издават новите задължителни електронни документи за самоличност!! Хубавото е само това, че така вече ясно проличава, кой е истинският господар в държавата, и че правителството ни, е просто - колониална администрация).

Феориев Х.Р. »»
«Стратезите» на строителството, на «цифровия рай» разчитат, поголовно да обхванат населението». А построяването на цифровото общество в Русия се върши в пълно съответствие с «международните споразумения»: Окинавската харта за глобално информационно общество, Туниските задължения и други международни документи, приети на Световни срещи, на най-високо ниво, по въпросите за построяване на глобално цифрово общество (световен електронен концлагер).
И почти никой не се замисля, че от живота ни, скоро може напълно да изчезнат понятията, като достоинство на личността, личната неприкосновенност, неприкосновенността на частния живот, личната и семейна тайна, религиозните убеждения и другите права, които държавата ни е задължена да пази.
Цинизмът на строителите на «новия чудесен свят» е в това, че човек е дължен «доброволно и съзнателно» да се откаже от дадена му от Бога свобода, т.е от констутиционните си права и свободи.
Това ще е електронно общество, в сравнение с което пресловутият ГУЛАГ ще е рай. Електронната система винаги ще държи всички в полезрението си и ще следи за изпълнението на всяка заповед, дадена на всеки отделен "биообект". В нея ще е абсолютно невъзможно за човека, да живее по Божиите заповеди и да постига даровете на Светия Дух; да спасява безсмъртната си душа, за блаженната Вечност, защото човекът ще е задължен да живее според антихристиянски закони и правила, - със «системно поведение» и с «мрежова логика». А в случай на неподчинение, просто ще го лишат от достъп до «паницата леща» и ще го «изключат»  от системата, като «чужд елемент». Така че, за православието, като «изолирана система», просто няма да има място в глобалното цифрово общество.
«Когато ви залее лавината на новите технологии, вие, или трябва да станете част от тази лавина, или тя просто ви премаже, устремена по своя път», - писа главният аналитик на Съвета на Федерацията, Александър Давидов. Остава да добавим, че това ще е път към адските бездни, по който ще се устреми безкраен поток «биообекти»...
Тук е уместно да си спомним думите на изтъкнатия руски богослов Николай Никанорович Глубоковски: «Първият принцип на християнската нравственност трябва да е, неизменното пребиваване или непоколебимата устойчивост, в благодатната свобода, при безусловно отстраняване на всичко, което носи и сянка зарабващи притеснения».
Вече е напълно очевидно, че изгражданата на този етап, световна система е насочена предимно към духовно поробване на хората. Може ли да се мисли, че в такова общество ще е възможно, неизменно пребиваване на човека в благодатна свобода? Ще може ли в нея християнинът да живее в строго съответствие с всичките изисквания, съответстващи на званието - християнин? Разбира се, че не! В тази система, всички ще са дължни активно да участват в беззаконията, по правила, установени от богоборците (т.е. от слугите на дявола).
Обаче, от високите трибуни се раздават гласове, че «Ни бил нужен скок в цифровото бъдеще! Че ние трябвало да яхнем цифрата! Трябвало да успеем да скочим поне в последния вагон, на заминаващия влак! Понеже цялото прогресивно човечество вече било там! Ние трябвало да сме в главния вагон, иначе ще изостанем завинаги!» Но, на къде и към какво отива този влак, изобщо никой не ти обяснява...
Времето за изповедничество вече настъпи. В съвременните условия това означава пълен отказ от участие в апостасийните (отстъпнически) глобални проекти, за построяване на цифров Вавилон. В противен случай може непоправимо да повредим човешките си души.
Но за съжаление, огромното мнозинство наши съотечественници, не виждат страшната опасност и просто не разбират, какво в действителност се случва в страната ни и в света. Понеже политтехнологите умело отвличат общественото внимание, върху съвсем други, не съществени проблеми.
Колкото и да е тъжно, в подобно състояние са и православните вярващи, вкл. и представителите на духовенството, и активните миряни...  Не случайно нашият Господ Иисус Христос сравнява последните времена от живота на човечеството на земята, с времената на Ной и Лот (Лк. 17, 26-30).
Днес трябва да дадем сериозна оценка на процесите, в които въвличат нашата Родина и всичките нейни граждани. Трябва на първо място да говорим за превръщането на традиционното ни човешко общество и на държава, в управляем киберстрой, и за най-опасните последствия от тези явления, като цифровата окупация на Русия, пълният демонтаж на държавността и приватизацията на властта в страната, от транснационалните (юдосатанински) банкерски структури, подготвящи възцаряването на «сина на погибелта» еврейския месия - антихрист.
В заключение ще подчертая още веднъж, че православните граждани, не искащи да се включват в новата система за идентификация и аутентификация, не са против прогреса, а са против използването на постиженията на прогреса, за поробване на хората. Високите информационни технологии трябва да се използват за благото на човечеството, а не за средство, за построяване на тоталитарна тирания (каквато никога и никъде не е имало до сега).

«Пазете се, да не ви прелъстят»! (Мф. 24,4); «Изпитвайте, кое е благоугодно Богу, и не участвайте в безплодните дела на тъмнината, но ги разобличавайте» (Еф. 5, 10-11), - учи ни Словото Божие.

Валерий Павлович Филимонов,
русски православен писател

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_18735/
Превод, Григор Симов

Господи, благослови!



Гласувай:
2



1. radostinalassa - Този път Гундяев ме изненада
19.01.2019 16:18
Кой знае защо той наричаше славяните варвари. Но тук е прав за биочиповете. Това ще бъде печатът на Антихриста, т.е. електронно робство. Ще ни превърнат в биороботи като зомбитата, евреите и евнусите.
цитирай
2. krumbelosvet - Това
21.01.2019 06:31
вече става явно и за "обикновения" човек. Но щом и в Русия банките са СВОБОДНИ да изнудват гражданите, кой остава извън контрола на антихриста? Може би Китай? Но те нямат ли си СВОЙ поробител?
Невероятно. В "Откровението" ("Апокалипсиса") на св. Йоан, се говори, че "звярът" ще ни даде "бяло камъче". Непонятно преди появата на СИЛИКОНОВИЯ ЧИП.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313398
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031